Kuva: Getty Images

Victoria Beckham murskasi fanien unelmat - kumoaa huhut Spice Girlsin paluukiertueesta

11.02.2018 10:20 - Iiro Myllymäki

Spice Girlsin yhteenpaluu ei pidä sisällään kiertuetta.

Aiemmin tällä viikolla viihdesivusto TMZ  kirjoitti, että maailman suosituin tyttöbändi Spice Girls on suunnittelemassa Ison-Britannian ja Yhdysvallat kattavaa kiertuetta. Fanit ehtivät jo innostua uutisesta, mutta ilmeisesti liian aikaisin. Victoria Beckhamin, 43, mukaan kiertuetta ei ole tiedossa.

Beckhamilta kysyttiin kiertueen mahdollisuudesta Ison-Britannian Vogue-lehden haastattelussa. Muun muassa Metro.co.uk kirjoittaa naisen kumonneen kiertuehuhut.

- En lähde kiertueelle. Muutkaan tytöt eivät lähde kiertueelle, Beckham kommentoi.

Huhut viisikon yhteenpaluusta saivat lisää kierroksia, kun yhtyeen jäsenet jakoivat sosiaalisessa mediassa ensimmäisen heistä otetun yhteiskuvan moneen vuoteen. Tuolloin myös uutisoitiin, että naisten allekirjoittaman sopimuksen mukaan Spice Girlsin yhteenpaluu voisi sisältää uuden kokoelma-albumin, kykykilpailuohjelman ja televisioesiintymisen Kiinassa. Näin ollen uutta musiikkia tai uutta kiertuetta ei ole näillä näkymin tiedossa.

Victoria Beckham kertoi Voguelle, millaista oli olla pitkästä aikaa yhdessä koko spaissariporukan kanssa.

- Oli niin mahtavaa nähdä tyttöjä. Meillä oli hauska lounas. Se oli ihanaa. Olen edelleen heidän kaikkien kanssa tekemisissä erikseen, mutta se että olimme kaikki yhdessä, oli todella ihanaa, Beckham sanoi.

Lue myös: Victoria Beckham paljasti lempilookinsa Spice Girls -ajoilta - oletko samaa mieltä?

Lähteet: Metro.co.uk,The Guardian

Kilpailut

Uusimmat