Kuva: AOP

Yksi pop-maailman kuuluisimmista riidoista on ohi - laulajat levyttivät dueton yhdessä

04.12.2017 17:00 - Iiro Myllymäki - Luettu 140 kertaa

Pink ja Christina Aguilera ovat tätä nykyä hyvissä väleissä.

Poptähtien Pinkin, 38, ja Christina Aguileran, 36, välinen riita on viimein päättynyt sovintoon. Pink kertoo tuoreessa haastattelussa, että aiemmin riidoissa ollut kaksikko on levyttänyt dueton yhdessä.

- Teimme dueton hänen albumiaan varten. En tiedä, milloin se julkaistaan, mutta se on mahtava. Levytimme sen kaksi vuotta sitten, joten en muista biisin nimeä, mutta Christina on upea, Pink kertoo.

Pink on viime aikoina muulloinkin puhunut Aguilerasta ylistävään sävyyn. Marraskuussa netissä lähti leviämään kuva Pinkistä katsomassa Christina Aguileran laulamaa Whitney Houston -tribuuttia palkintogaalassa. Kuvassa Pinkin ilme näytti lievästi tuskastuneelta, ja ihmiset alkoivat netissä muistella kaksikon riitaisia välejä. Pink oikoi Twitterissä vääriä huhuja ja sanoi vain olleensa liikuttunut Aguileran lahjakkuuden vuoksi.

(kuva: AOP)

(kuva: Twitter)

Pink ja Christina Aguilera ajautuivat riitoihin vuonna 2001 levyttäessään Moulin Rouge! -soundtrackin hittiä Lady Marmalade. Pink on muistellut, että kaksikolla oli kiistaa siitä, kumpi saa laulettavakseen kappaleen kaikkein haastavimmat osuudet. Myöhemmin Pink ilmaisi tyytymättömyytensä siitä, että hänen kanssaan hittejä kirjoittanut Linda Perry siirtyi tekemään kappaleita myös Christina Aguileran kanssa.

Tänä syksynä Pink paljasti, että kaksikon riita meinasi äityä fyysiseksi tappeluksi, kun Aguilera yritti lyödä häntä baarissa. Tästä lausunnosta voit lukea lisää tästä jutusta.

Lue myös: Christina Aguileran paitaan oli printattu todella härski kehotus - pukisitko itse yllesi?

Lähteet: Metro.co.uk, Daily Mail

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat