Kuva: Mikko Räsänen

Anna Abreu julkaisi uuden kappaleen: "Soo Soo kuvastaa tosi paljon sitä kuka mä olen"

17.11.2017 07:09 - Reija Saarinen

Kappaleen teksti kirjoitettiin jo vuosi sitten.

Anna Abreu on kääntänyt elämässään uuden sivun. Täysin yllättäen hän otti ja vaihtoi artistinimensä. Nykyään hänet tunnetaan nimellä Abreu.

Uusi yhteistyökumppani Tido Ngyen mukana musiikin tekemiseen löytyi myös aivan uudenlainen tapa.

- Musta tuntui, että loin aiemmin alitajuisesti turhia sääntöjä ja raameja sille millaista musaa Anna Abreun kuuluu tehdä ja mistä Anna Abreu "saa" laulaa. Nimenvaihdos tuntuu uudelta lähtökohdalta kaikkeen tekemiseen. Olen tarkastellut todella paljon sitä, millainen sisimmässäni olen. Prosessi ei ollut lyhyt eikä helppo, mutta nyt tuntuu, että voin seistä kaiken takana sataprosenttisesti enkä jännitä tai pelkää mitään. Olen tämän vuoden aikana löytänyt itsestäni uusia puolia artistina, ihmisenä ja kirjoittajana ja kehittynyt mielestäni enemmän kuin koskaan. Siitä haluan kiittää Tidoa ja muuta tiimiäni - on kunnia saada tehdä niin inspiroivien ihmisten kanssa musaa, Abreu toteaa tiedotteessa.

Soo Soon teksti on kirjoitettu jo vuosi sitten, mutta biisin sanoma on edelleen todella ajankohtainen.  

- Soo Soo kuvastaa tosi paljon sitä kuka mä olen. Rakastan välillä härskimpääkin huumoria ja mulle harva asia on tabu. Haluan puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja niin, että tekstistä tulee mun persoona vahvasti esille. Biisin taustalla on tärkeä kela siitä, että meillä jokaisella on oikeus päättää kehostaan sekä siitä miten ja milloin joku saa siihen koskea.

Kuuntele uutuusbiisi alta.

Kilpailut

Uusimmat