Kuva: Senja Rapila

Tauko pelottaa Robinia: "Pakotan itseni olemaan erossa ainoasta asiasta, mitä osaan tehdä"

15.09.2017 18:00 - Senja Rapila

Robin oli yksi suomalaisista artisteista, jotka esiintyivät tänä vuonna vuosittain järjestettävässä Elämä Lapselle -konsertissa.

Robin ilmoitti vasta pari viikkoa sitten jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle lokakuun 28. päivä järjestettävän Tää on se hetki -jättikonsertin jälkeen. Tähtiartisti myöntää, että tilanne on hänelle hyvin outo.

- Haikeat fiilikset, mutta samalla odotan taukoa innolla, koska se on jotain mitä en ole koskaan kokenut, Robin kertoo Voice.fi:n haastattelussa ennen Elämä Lapselle 2017 -konserttia Espoon Metro-areenalla.

Suosikkiartisti on elänyt koko lapsuutensa julkisuuden valokeilassa sen jälkeen, kun hän julkaisi ensimmäisen sinkkunsa Frontside Ollie. Tauko siis todella tulee tarpeen, ja se ehkä vähän pelottaakin 19-vuotiasta artistia.

- Kyllä minua pelottaa, en voi sanoa etteikö pelottaisi, koska silloin kun nyt on vain muutamia vapaapäiviä välissä, minulla on tosi tylsää.

- Toisaalta tuo on se hienous siinä, että keksii jotain muuta tekemistä välillä. Ettei aina tarvitse mennä pää kolmantena jalkana musahommissa, vaan että nyt niin sanotusti pakotan itseni olemaan erossa siitä, mitä eniten rakastan, siitä ainoasta asiasta mitä osaan tehdä. Koska minulla on oikeasti paljon muitakin juttuja elämässä, mitä haluan kehittää ja missä haluan olla parempi.

Uusi Robin?

Artisti vihjaa, että tauon jälkeen hänen artistiminänsä olisi kokenut suuria muutoksia. Hän nimittäin haluaa kehittää itseään, niin muusikkona kuin musiikintekijänäkin.

Aiemmin Voice.fi:n haastattelussa Robin kertoi, että haluaa oppia soittamaan entistä paremmin pianoa, kitaraa ja rumpuja ja kenties myös kehittyä musiikkituottajana.

- Totta kai ihminen muuttuu ja se onkin tämän tauon tarkoitus, että ei ole sama ihminen uudestaan. Sitä musaa tehdään, millainen ihminen olen. Kyllä haluan vähän muuttua tauon aikana, en halua olla samanlainen, Robin pohtii mietteliäänä.

- Mielestäni on hyvä vähän treenata tässä kohtaa ja miettiä, että mikä uusi tuleminen sitten on, kun sen aika on. Minusta on hienoa keskittyä nyt siihen uuteen musaan, mitä ikinä se tuleekin nyt olemaan.

Lue myös: Robin ja Profeetat antoivat parastaan - katso upeimmat Elämä lapselle -esitykset

Lue myös: Positiivisuudestaan tunnettu Robin yllättää: "Olen aika pessimistiluonteinen"

Kilpailut

Uusimmat