Kuva: AOP

Fanit järkyttyivät Jari Sillanpään huumekärystä: "Anteeksiantamatonta!"

13.09.2017 15:11 - Anna Hopi - Luettu 7 412 kertaa

Laulajan fanit hämmästelevät tilannetta sosiaalisessa mediassa.

Kerroimme tänään, että laulaja Jari Sillanpää kärysi Helsingissä Lönnrotinkadulla ajaessaan huumeista. Poliisi pysäytti sekavasti ajaneen tähden ja teki pikaisen huumetestin, jossa näkyi amfetamiinin vaikutusta. Laulajan kaupunkikotiin tehtiin kotietsintä ja tutkinta jatkuu.

Artistin fanit ovat syvästi järkyttyneitä ja vihastuneita uutisesta. Jari Sillanpää Fan Club -Facebook-ryhmässä keskustelu käy parhaillaan kiivaana Siltsun tilanteesta.

"Miksi... Sinullahan on kaikki elämän perusasiat kunnossa... olen ihan surullinen ja osaltaan pettynytkin..." Kirjoittaa eräs naisfani.

"Eiiiikä! Mä oon kyllä tota "pelännyt". Näin hänet yhdessä tunnetussa kahvilassa taannoin, ja sanoin seuralaiselleni. Siltsu on kyllä ottanut jotain," toinen fani kirjoittaa.

"Ei ilmeisesti alkoholi riitä", pohtii kolmas fani.

"Ei hyvä. Ei olisi uskonut. Miksi, herää kysymys!" Hämmästelee eräs ihailija.

"Surullista, käyttääköhän myös Siim? Amfetamiini toki laihduttaa..." spekuloi toinen Siltsu-fani.

"Itse en ala mitään surkuttelemaan ja nyyhkyttämään. Sillanpäältä todella vastuutonta ja ala-arvoisen törkeää käytöstä. Tässäkin tapauksessa olisi ehkä joku mahdollisesti ulkopuolinen henkilö joutua vaaraan. Anteeksiantamatonta" kirjoittaa miesfani.

"Alkaa mennä pakkasen puolelle käytös. Nyt täytyy sanoa, että enpä taidakaan lippuja ostaa syksyn keikalle kuten oli ajatuksissa," harmittelee ihailija.

(kuva: AOP)

Fanien joukossa on kuitenkin myös ihmisiä, jotka puolustavat Jari Sillanpäätä ja muistuttavat, että tutkinta on kesken.

"Hei, ei nyt hutkita ennen kuin on tutkittu! Iltapäivälehtien ehkä-uutiset eivät välttämättä ole ihan faktaa ja kerro koko totuutta. Somessa tehdään ilman tätäkin jo ihan riittämiin oikeusmurhia", kommentoi eräs puolustaja.

"Kannattaisiko ensin odottaa viralliset tiedot miten asia on mennyt. Ja miettikää, Jarikin on vain ihminen, ei mikään yli-ihminen. Virheitä tekee kaikki, erilaisia vain," puolustaa toinen fani.

"Ei Jari ole todellakaan ainut tähti joka käyttää," muistuttaa kolmas puolustuspuheen pitäjä.

Lue myös: IL: Jari Sillanpää kärysi huumeista - poliisi pysäytti liikenteessä

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat