Kuva: Mikko Räsänen

Kesän mittainen comeback lähenee loppuaan - hittiyhtye Raptorin voi nähdä vielä ensi viikolla!

27.07.2017 20:00 - Rea Tallgren

Yhtye on esiintynyt jo Imatralla ja Joensuussa.

Legendaarisen 90-luvun hittiyhtyeen Raptorin sävelet ovat olleet selvät sen jälkeen, kun yhtye laittoi virallisesti pillit pussiin. Comeback on ollut tarkoitus tehdä kymmenen vuoden välein. Yksi comeback nähtiin vuonna 2000, seuraava 2010, mutta vuoden 2020 sijaan tuleva paluu nähdään siis jo tänä kesänä.

Raptori onkin nyt keikkaillut pääesiintyjänä Imatralla ja Joensuussa Go 90's -festivaaleilla. Jäljellä on vielä kaksi mahdollisuutta nähdä kesän mittaisen comebackin tehnyt yhtye. Kolmen kopla esiintyy vielä Tampereella ja Turussa ensi viikonloppuna 4.8.-5.8. järjestettävillä Go 90's -festivaaleilla.

Raptorin JuFo lll, Izmo ja Kaivo ovat nauttineet kesän keikoista.

- On ollut yhtä juhlaa, ihan älyttömän hyvä fiilis! Pitää muistaa, että viimeisestä kerrasta  lavalla on tosi pitkä aika. Jos omalla kohdalla saa tilaisuuden loistaa lavalla sekä älyllään sekä preesensillään muihin bändikavereihin verrattuna, niin tilaisuus kannattaa hyödyntää, Izmo sanailee. 

Kommelluksilta keikoilta ei ole vältytty.

- Vähän sanoja unohtuu sieltä täältä, veikkaamme dementiaa. Kyllä kaikki tällaisen keski-iän kommentointi on ihan turhaa, jaksamme hyppiä ihan samalla tavalla - tai no, kolme sekuntia hyppimistä ja kahdeksan sekuntia puuskuttamista. Elastisuus ei myöskään ole lisääntynyt. 

- Jokainen keikka on aika erilainen. Joensuussa Jufo yhdessä välispiikissä spiikkasi että Izmo esittää meille nyt kolme veteen liittyvää performanssia ja tätä on harjoiteltu paljon. No ei todellakaan ollut! Pakkohan se oli sitten esittää ja keksiä samalla.

Viimeisen keikan jälkeen tunnelmat tulevat olemaan Izmon mukaan "haikeat ja vaikeat".

- Mutta pidämme kyllä hauskaa ihan senkin edestä, hän lupaa. 

Lippuja keikoille pääset ostamaan tästä. Go 90's järjestetään yhteistyössä 20-vuotista taivaltaan juhlivan Radio Novan kanssa.

Lue myös: Raptorin Oi Beibi nousi huippusuosituksi hitiksi radiossa - yhtye tavoitteli soittokieltoa

Lue myös: Raptori palaa tänään keikkalavoille - osaako legendaarinen rap-trio vielä Oi Beibi -kappaleen sanat?

Kilpailut

Uusimmat