Kuva: AOP

Jari Sillanpää huomasi ikääntymisen: "Minullakin on kuolema edessä"

11.07.2017 15:00 - Mikko Räsänen

Jari Sillanpää huomaa ikääntymisen merkit kehossaan. Se on saanut hänet pohtimaan elämän rajallisuutta.

Jari Sillanpää, 51, kertoo Iskelmän haastattelussa, että hän on huomannut ikävuosien näkyvän jo kehossaan. Ja se on saanut hänet miettimään elämän rajallisuutta.

- 43-vuotiaana tajusin, että minullakin on kuolema edessä. Käsitin, että Jari Sillanpääkin kuolee jossain vaiheessa. Ennen kuin täytin 43 vuotta, olin varma, että elän ikuisesti.

- Kun huomaat, että elämäsi on rajallinen, ajatusmaailma muuttuu. Se tulee näistä ensimmäisistä krempoista, mitä huomaat kehossa. Polvi on kipeä kolme päivää, kun kävelet jotain vaellusmatkaa. Miksi olkapää on niin jumissa? Näitä ei nuoruudessa ollut. Keho pistää sinut tajuamaan, ettei se ole ikuista. Se on hyvä, koska silloin et enää juokse asioiden perässä.

Samalla Sillanpää on alkanut miettiä sitä, mitä hän on saavuttanut elämässään. Epävarmoina hetkinä hänestä tuntuui, ettei tarpeeksi.

- Herään silloin siihen, että miten voin edes ajatella noin. Loppujen lopuksi olen saavuttanut paljon. Mutta se on joku sisäänrakennettu juttu, ehkä lapsuudesta peräisin oleva ajatusmalli, mistä huono itsetunto joskus kumpuaa. Ei sitä aina tiedä, mistä se on lähtöisin. 

Lue koko haastattelu Iskelmän sivuilta täältä

Lue myös: Jari Sillanpää oppi armolliseksi itselleen: "Hyvä olo ei ole kiinni muiden hyväksynnästä"

Lue myös: Jari Sillanpää paljastaa: Uusi Olympiastadion-keikka vuonna 2020!

Kilpailut

Uusimmat