Kuva: Jussi Hellsten

Radio Novan kuuntelijat äänestivät parhaat juhannuskappaleet - katso voittajat

25.06.2017 09:00 - Rea Tallgren

Kaksikymmentä vuotta täyttäneen Radio Novan TOP 200 -juhannuslistan kärkiviisikko on sekoitus suomalaista ja ulkomaalaista musiikkia.

Radio Novan TOP 200 -lista äänestettiin tänä kesänä jo 20:nen kerran. Perinteikkään, kuuntelijoiden äänestämän listan ykköseksi nousi jo heti alkumetreiltä lähtien Lauri Tähkän Morsian. Tähkän kappale myös piti pintansa äänestyksen jatkuessa, ja vei kirkkaasti voiton listaykkösenä. 

Tähkälle Juhannuslistan voitto tuli yllätyksenä.

- Oho, nöyräksi vetää! Tuntuu hyvälle, kun tällainen tulee yleisöltä, joten kyllä tässä bändin kanssa kuohuviinilasilliset tämän kunniaksi otetaan. Kiitos tuhannesti!

Kakkossijalle nousi Enrique Iglesiaksen uutuushitti Subeme La Radio. Pronssia listalla pokkasi Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin Autiosaari ja neljänneksi sijoittui Robbie Williamsin Angels –klassikko. Robinin ja Nelli Matulan Hula Hula äänestettiin sijalle viisi.

Kärkikymmenikköön nousi myös lisää nykylattarirytmejä Luis Fonsin, Daddy Yankeen ja Justin Bieberin Despaciton myötä.

Listaäänestyksessä annettiin tänä vuonna totuttuun tapaan tuhansia ääniä. Juhannuslista onkin kuuntelijoiden mukaan yksi Radio Novan kesän kohokohdista. Listaa kuunnellaan aktiivisesti Keskikesän juhlissa ja kesämökeillä.

- Juhannuslistalla on pitkät perinteet ja se on odotettu keskikesän maamerkki niin kuuntelijoiden kuin tekijöidenkin keskuudessa. Olemme kanavana etuoikeutettuja, että saamme kuulua kuulijoiden vahvasti juhannuksenviettoon mitä moninaisimmissa tilanteissa, kommentoi Bauer Median Head of Music, René Mäkinen.

Kaikki 200 kuuntelijoiden valitsemaa kappaletta soitetaan läpi juhannuspäivänä 24.6. aamukahdeksasta eteenpäin. Ohjelmaa kuljettavat eteenpäin kaikki Radio Novan taajuuksilta tutut juontajat ja ankkuriosuuden eli viimeiset kaksikymmentä kärkisijaa käydään läpi Radio Novan iltapäivistä sekä Listasunnuntai-ohjelmasta tutun Anssi Honkasen kanssa. 

Tykkää Radio Novan Facebook-sivuista tästä

Kilpailut

Uusimmat