Kuva: AOP

Tuomas Holopainen: "Floor on takuuvarmasti meidän viimeinen laulaja"

10.10.2016 10:15 - Reija Saarinen

Holopaisen mukaan Floor Jansenilla on hurja määrä karismaa.

Nightwishin solistina on nyt neljän vuoden ajan ollut hollantilainen Floor Jansen, 35. Kun uuden laulajan etsintä tuli ajankohtaiseksi, mietti Tuomas Holopainen, 39, myös sitä vaihtoehtoa, että mitä jos jokaisella levyllä olisikin aina eri laulaja.

- Mietin sitä ehkä noin kymmenen minuutin ajan siinä vaiheessa, kun Floor tuli paikkaamaan keikoille. Sen kymmenen minuutin jälkeen kuitenkin tuntui, ettei se ole hyvä idea. Tajuttiin myös, että miten kovasta mimmistä on nyt kysymys. Kyllä se Floor on takuuvarmasti meidän viimeinen laulaja, Holopainen toteaa.

Vuosien saatossa Floor on tehnyt bändiläisiin lähtemättömän vaikutuksen. Etenkin hänen esiintymistaitonsa ja karismansa kerää kiitosta Holopaiselta.

- Floor istuu tähän hommaan niin hyvin kuin voi vain olla. Meillä ei ole koskaan ollut mitään ongelmia eikä toivottavasti tule olemaankaan. Kun kävin ensimmäisen kerran katsomassa editissä Vehicle Of Spirit -DVD:ltä Wembleyn keikkaa, näin ensimmäisen kerran edestäpäin miten hän vetää ja ottaa yleisön. Ja se karisma, se on vaan huikea.

Vehicle Of Spirit -DVD julkaistaan 9. joulukuuta.

Lue myös: Nightwishin Tuomas Holopainen avoimena: Puoleentoista vuoteen en ole tehnyt yhtään biisiä

Kilpailut

Uusimmat