Kuva: AOP

Supertähdet yhdistivät voimansa - kuuntele Orlandon ampumisen uhreille omistettu kappale

06.07.2016 15:30 - Iiro Myllymäki

Kappaleella laulavat muun muassa Britney Spears, Jennifer Lopez ja Pink.

Monet musiikkimaailman huippunimet ovat osallistuneet musiikilliseen tribuuttiin Orlandon ampumisessa menehtyneiden puolesta. Hands-nimisellä kappaleella laulavat muun muassa Britney Spears, Pink, Adam Lambert, Jennifer Lopez, Selena Gomez ja Jason Derulo. Noin kuukausi sitten Orlandossa tapahtui Yhdysvaltain historian pahin joukkoampuminen, kun aseistettu mies hyökkäsi homoyökerhoon ja tappoi 49 ihmistä.

Kappaleen takana ovat lauluntekijät Justin Tranter, Julia Michaels ja BloodPop. Billboardille antamassaan haastattelussa Tranter kertoo, että kappaleessa halutaan painottaa, että kyse oli HLBTIQ-yhteisöön suunnatusta viharikoksesta.

- Kappale kertoo, että viha oli tämän teon synnyttänyt voima. Tämä on tärkeää huomata, sillä meidän täytyy määritellä, mikä synnyttää näitä julmia tekoja, jotta voimme estää ne.

Kappaleella laulavat artistit äänittivät heille määritellyt osuudet omissa studioissaan, kotonaan tai missä vain, missä äänitys sillä hetkellä onnistuikaan. Kappaleen myynnistä saaduilla tuotoilla tuetaan ammuskelun uhreja ja heidän perheitään lääketieteellisen hoidon kustannuksissa, ja tuottoja menee myös seksuaalivähemmistöjen järjestöjen tukemiseen.

Kuuntele kappale alta:

Lue myös: Supertähdet kunnioittavat Orlandon uhreja - katso video menehtyneiden tarinoista

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat