Kuva: Shutterstock

Suositut bloggarit sen näyttävät: Suloinen olkilaukku on kesän tyylikkäin asuste

03.07.2018 17:45 - Elisa Jalasjoki

Laukku taipuu samalla kertaa sekä rantakassiksi, että tyylikkääksi asusteeksi kesän juhliin.

Perinteisestä olkilaukusta on moneksi. Usein tyypillisesti juuri rantakassiksi identifioitu laukku löytyy kuitenkin nykyisin myös lähes jokaisen tyylitaiturin vaatekaapista.

Oli kyseessä sitten tavallinen rantapäivä, häät, syntymäpäivät tai vain perinteiset kesäjuhlat, olkilaukku kruunaa väistämättä tyylikkään asukokonaisuuden. 

Olkilaukkuja löytyy nykyisin myös sekä niin halpahintaisista ketjuliikkeistä, kuin myös lukuisten eri huippusuunnittelijoiden mallistoista. Ja mikä olisikaan otollisempi aika ottaa punottu laukku käyttöön kuin kesä? Oivallinen monitoimilaukku sopii myös hyvin lomamatkalle rantakassiksi. 

Mitä suositut muotibloggaajat edellä, sitä me perässä. Alta pääset katsomaan vaihtoehtoja siitä, millaisiin asukokonaisuuksiin tyylikkään kassin voit yhdistää. 

Muun muassa supersuosittu bloggari Kenza Zouiten, vannoo olkilaukun nimeen. Valkoiseen haalariin yhdistettynä laukku luo erittäin raikkaan vaikutelman. 

Ranskalaisbloggari Kenza Sadoun el Glaoui luottaa tyylikkääseen, pyöreään laukkuun. Tyylitaituri on onnistunut yhdistämään laukun valkoiseen pilkulliseen mekkoon, sekä kesäisiin sandaaleihin. 

Vaikka Tukholmassa asustavan Linda Juholan kesätyyliin kuuluva luottolaukku ei olekaan valmistettu oljesta, on se silti hyvin samantapainen kuin perinteiset olkilaukut. Yli 100 euroa maksava taidonnäyte on merkiltään Cult Gaia.

Amerikkalainen bloggaaja Jessica Wang, on puolestaan yhdistänyt oman laukkunsa kirkkaan keltaiseen, kauniisti laskeutuvaan hellemekkoon. 

Suomalaisbloggari Jenni Rotonen puolestaan luottaa laukussaan yksinkertaiseen, tuttuun ja perinteiseen malliin. 

Bloggaaja Annika Ollilan hauskassa laukussa puolestaan yhdistyvät kekseliäällä tavalla eri kuosit ja värit. 

Lue myös: Muotifanit ihastuivat halpislaukkuun - veskamalli on tuttu kauppareissuilta

Kilpailut

Uusimmat