Kuva: Fotolia

Nainen, huomio! Katso miten teet asusta hetkessä huomattavasti tyylikkäämmän

07.12.2017 16:15 - Reija Saarinen - Luettu 411 kertaa

Tyylikkyys ei vaadi suuria. Sen tietävät ainakin muodin asiantuntijat.

Tyylikkyys on asia, johon moni pyrkii. Miten siihen sitten pääsee, siihen ei ole tietenkään olemassa yhtä oikeaa vastausta. Selvää kuitenkin on se, että tyylikkyyden saavuttamiseen ei vaadita pulleaa rahapussia tai pursuavaa vaatekaappia.

Asiantuntijoiden mukaan on olemassa muutamia sellaisia vaatteita ja asusteita, jotka ovat aina tyylikkäitä. Niihin jokaisen naisen kannattaisikin panostaa välttääkseen asukriisit.

Jos siis tyylikkyys kiinnostaa, katso alta tuotteet, jotka kaappiin kannattaa hankkia.

1. Tyylikäs poolopaita, joka soveltuu arkeen ja juhlaan. Sen voi yhdistää hameen ja housujen kanssa ja se ei mene muodista koskaan.

2. Statement-sukat, jotka tekevät asusta kuin asusta jännittävän. Sukkien avulla kesäinenkin asu saa uudenlaisen ilmeen ja värejä karsastavakin saa vaihtoehdon hassutteluun.

3. Jakku on aina varma valinta. Se istuu arkeen ja juhlaan. Jakkuja kannattaakin hankkia kaappiin, vaikka muutamassa eri värissä, jotta valinnan varaa riittää.

4. Naruolkaiminen toppi on myös varma valinta. Sen voi sujauttaa, vaikka jakun alle, tai halutessaan t-paidan päälle. Tämä perustoppi sopii lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä sen voi asustaa aivan, kuten itse haluaa.

5. Näyttävät korvakorut pelastavat tilanteen aina. Jos asu muutoin on suhteellisen yksinkertainen, voi siihen lisätä näyttävyyttä valitsemalla korviinsa suuret ja näyttävät korut.

Lue myös: Leopardikuosi on jälleen supermuodikas - katso tyylikkäät vaihtoehdot rohkean printin käyttöön

Lue myös: Kylmä sää ei estä pukeutumasta tyylikkäästi - 3 helppoa trendikikkaa

Lähde: Who What Wear

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat