Kuva: AlLOverPress

Kesän paras lomakohde sinulle? Suositukset eri horoskooppimerkeille

31.05.2017 10:15 - Anna Hopi

Oinas viihtyisi Havaijilla, kun taas leijona haluaa Egyptin tunnelmaa.

Ilmojen lämmetessä kesäloma alkaa siintää monen mielessä. Eri ihmiset haluavat lomiltaan vaihtelevia kokemuksia. Toinen etsii lomasta rauhaa ja seesteisyyttä arjen keskelle, jollain muulla asian ydin voi olla kokemusten metsästäminen. Katso alta, mikä paras lomailukohde sinulle horoskooppimerkkisi mukaan.

Oinas - Maui, Hawaiji

Oinas haluaa lomaltaan kiireistä tunnelmaa ja energistä menoa. Tarvitset koko ajan jotain kiinnostavaa tekemistä, jotta saat ajan kulumaan. Vihaat eniten kyllästymistä. Mauin, Havaijin kaltainen lomakohde tarjoaa paljon näkemistä ja tekemistä. Voit uida tai bilettää läpi yön, ja sitten herätä lähteäksesi vuorille katsomaan kiinnostavaa tulivuorta.

(kuva: Fotolia)

Härkä - Sayulita, Meksiko

Härkä nauttii rennosta lomasta, missä voi nautiskella hyvästä ruoasta, ihanasta miljööstä ja hiljaisuudesta. Haluat kauneutta aisteillesi ilman, että se vaatii liikaa vaivaa. Meksikossa Sayulitassa sijaitsee Playa Escondida, arvostettu lomahotelli, joka tarjoaa matkaajille rentoa nautiskelua ja luksuselämää. Härkä iloitsee mukavuuksista lomansa aikana.

Kaksonen - Rooma, Italia

Kaksonen kaipaa lomakohdetta, jossa voi tutustua ihmisiin eri puolilta maapalloa. Rooma on tällainen paikka, joka kokoaa vuosittain turisteja vaihtelevista maailman kolkista. Kaksoset etsii lomaltaan uusia kokemuksia, ja haluaa oppia uusien kulttuurien saloja pitkillä kävelyillä. Rooma on mainio kaupunki, koska sen vilinässä on paljon tekemistä, puheliaita ihmisiä ja tilaisuuksia juhlimiseen.

(kuva: Fotolia)

Rapu - Montauk, USA

Rapu nauttii oloista, jotka ovat mahdollisimman lähellä omaa, rentoa elämäntyyliä. Hän matkustaa mieluiten rakkauden läheistensä kanssa. Hän pitää kohteista, joissa on tunnelmaa ja mukavia ihmisiä. Montauk New Yorkin osa-valtiossa sisältää pienen kylän tunnelmaa, jossa on mahdollista nautiskella rantaelämästä paikan omalla Montauk Beachilla.

Leijona - Kairo, Egypti

Leijona haluaa suuren maailman tunnelmaa ja jotain upeaa. Kairon lomalla hän pääsee ratsastamaan hevosilla autiomaassa ja vierailemaan Gizan pyramideilla. Kairossa on myös upeita ostosmahdollisuuksia ja aktiivinen yöelämä, joihin tämä bile-eläin haluaa päästä tutustumaan.

(kuva: Fotolia)

Neitsyt - Marrakech, Marokko

Neitsyt rakastaa matkustamista ja uusien asioiden oppimista. Haluat valita aina paikan, jossa et ole ollut koskaan aikaisemmin ja aikataulutat lomalla jokaisen päivän täyteen ohjelmaa, jotta näet mahdollisimman paljon. Marokko on täydellinen kohde neitsyelle, koska paikka on täynnä rikasta historiaa ja paljon tekemistä. Neitsyt voi vierailla Marrakechissa esimerkiksi aavikkoretkillä tai les Cascades D'Ouzoudin putouksilla.

Vaaka - Pariisi, Ranska

Vaaka haluaa romanttisen loman, joka on esteettisesti tyydyttävä ja myöskin kallis. Ainakin lomassa täytyy olla tiettyä luksuksen tuntua. Pariisi sopii niin parisuhteessa eläville vaaoille kuin sinkku-vaaoillekin. Luultavasti tapaat jonkun kiinnostavan ihmisen matkallasi rakkauden kaupungissa.

(kuva: Fotolia)

Skorpioni - Yandupin saari, Panama

Skorpioni on vesimerkki, joka rakastaa yksityisyyttä. Hän haluaa päästä arkikuvioista kokonaan irti lomansa aikana. Skorpparin kannattaa kokeilla kohteekseen esimerkiksi pientä Yandupin saarta Panamalla, jossa on upeita veden yläpuolella olevia bungaloweja. Paikan päällä olevassa hotellissa voi majoittautua vain kymmeneen huoneeseen, joten tällä lomalla saa todella olla rauhassa.

Jousimies - Road trip maan läpi

Yksi kohde ei riitä matkailua rakastavalle jousimiehelle. Hänellä on iso halu nähdä erilaista elämää, joten läpi maan ajaminen autolla kuulostaa loistavalta suunnitelmalta jouskarille. Vaihtoehtona voi olla esimerkiksi kiertäminen Euroopassa tai Aasiassa reppureissaajana. Myös Yhdysvaltojen läpi ajaminen autolla voi osoittautua mahtavaksi seikkailuksi.

Kauris - Pietari, Venäjä

Kauris haluaa elegantin ja tyylikkään loman, joka muistuttaa häntä omista periaatteistaan. Kauriilla on kallis maku, ja hän haluaa parasta. Häntä eivät kiinnosta rantalomat, vaan komeasti matkustaminen. Pietarissa on rikas historia, ja tässä tyylikkäässä kulttuurikaupungissa onnistuu lukuisien oopperoiden, balettien ja konserttien seuraaminen.

(kuva: Fotolia)

Vesimies - Machu Picchu, Peru

Vesimies tarvitsee lomapaikan, jossa hän voi välttää suurimmat turistirysät. Hän haluaa tutkia aluetta, ja menee usein paikkoihin, joihin muut eivät matkusta. Tutkimattomat reitit saavat heidät innostumaan. Peruun matkustaminen tuo vesimiehelle palasen alueen rikasta historiaa. Hän innostuu päästessään vierailemaan mystisillä inkojen alueilla Machu Picchussa.

(kuva: Fotolia)

Kalat - Bali, Indonesia

Kalat haluaa matkustaa kohteeseen, jossa ei ole kännykkäyhteyttä. Hän toivoo lomaltaan veden läheisyyttä, koska tämä elementti tyynnyttää. Bali on kuuluisa kauniista rannoistaan ja upeista auringonlaskuistaan, mikä kiinnostaa romanttista kalojen merkkiä.

Lähde: Elite Daily.

Lue myös: Asiat, jotka ovat vanhempiensa kanssa matkustaneille tuttuja - nyt saa nauraa

Kilpailut

Uusimmat