Kuva: Fotolia

Äidit paljastivat tragikoomisimmat hetket äitiydessä - lue hulvaton lista lasten letkautuksista

26.09.2017 14:45 - Karoliina Kotala - Luettu 343 kertaa

Äitiys on kaikessa ihanuudessaan toisinaan kaikkea muuta kuin helppoa. Ja jokainen äiti tietää, että toisinaan pienikin lapsi osaa pahoittaa vanhempansa mielen pahemman kerran.

Mallina ja juontajana kunnostautunut Chrissy Teigen on monen naisen suosikkijulkkiksia jo siitäkin syystä, että tähti ei esitä arkensa olevan sen ruusuisempaa kuin muillakaan naisilla. Aito ja maanläheinen Chrissy julkaisikin hiljattain Twitterissä viestin kaikille äideille, jossa hän kertoi päivän lapsen kanssa olleen raskas ja pyysi muita äitejä kertomaan tilanteista ja hetkistä, jolloin heidän pienet lapsensa ovat olleet äidilleen ilkeitä.

Pyyntö kirvoitti nopeasti useita vastauksia, joiden tilanteet ovat varmasti monelle äidille tuttuja, vaikkakin erittäin humoristisia. Alla parhaat poiminnat hetkistä, jolloin äidit ovat saaneet osakseen ”ilkeilyä” lapsiltaan:

”Viime viikolla 20 kuukauden ikäinen lapseni tarjosi minulle haukkua ruuastaan. Kun lähestyin häntä, hän nappasi ruoan suuhunsa ja söi sen itse. Kun laitoin suupieleni alaspäin, hän hieroi nyrkkejä silmiinsä ja sanoi tekoitkien yhyy, yhyy.”

”Vuoden ikäinen poikani sanoo aina ”Ei”, kun annan hänelle suukon.”

”Esikouluikäinen lapseni löysi hääkuvamme ja sanoi isäänsä osoittaen hänen näyttävän niin komealta. Kun kysyin, kuka tuo toinen ihminen kuvassa on, hän vastasi, että ”joku tyyppi”.”

”Kun neljän vuoden ikäinen lapseni ei saa tahtoaan läpi, hän kutsuu minua ”pahaksi naiseksi”.”

”13 kuukauden ikäinen lapseni sanoo usein ”isi”, mutta aina kun kysyn osaako hän sanoa äiti, hän katsoo minua silmiin, sanoo ”ei” ja nauraa päälle.”

”Kysyin kuuden vuoden ikäiseltä pojaltasi käykö hän luonani kylässä sitten, kun olen vanha. Hän käski minua ostamaan sen sijaan vanhuksille tarkoitetun hälytysrannekkeen.”

”Viiden vuoden ikäinen lapseni sanoi minulle: ”Et ole niin fiksu kuin luulet.” En tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa.”

”Neljän vuoden ikäinen lapseni huusi minulle äskettäin: ”Toivottavasti poltat itsesi auringossa”.”

Lue myös: Ota käyttöön halausnappi - äidin keksinnön avulla voit helposti helpottaa lapsen kokemaa ikävää

Lue myös: Isä teki tyttärilleen hulppean leikkimökin, jossa yllätykset eivät lopu kesken - katso kuvat

Lähde: Women’s Health Magazine

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat