Kuva: Fotolia

Vatsallaan nukkuvat juovat enemmän alkoholia kuin muut - katso, mitä nukkuma-asentosi kertoo sinusta

21.09.2017 20:45 - Iiro Myllymäki

Oikealla kyljellä nukkuvat polttavat enemmän tupakkaa kuin muut.

Monella meistä on jonkinlainen tottumus siitä, millaisessa asennossa nukumme. Sealy-järjestö on nyt tutkinut yhteistyössä Loughboroughin yliopiston unitutkimuksen yksikön kanssa maailmanlaajuisesti ihmisten unitottumuksia ja samalla myös ihmisten nukkuma-asentoja. Metro.co.uk-sivusto kokosi yhteen tutkimusten brittiläisten vastaajien vastauksista saatuja tietoja siitä, mitä nukkuma-asento kertoo nukkujasta.

Vasemmalla kyljellä nukkuvat

Tutkimuksen mukaan tämä on yleisin nukkuma-asento. Vasemmalla kyljellä nukkuvilla on useammin korkeakoulututkinto kuin muilla. Tällaiset nukkujat ovat myös muita todennäköisemmin töissä markkinoinnin ja mainonnan parissa.

Oikealla kyljellä nukkuvat

Tämä on toisiksi suosituin nukkuma-asento. Oikealla kyljellä nukkumista suosivat työskentelevät muita todennäköisemmin liikenteen tai teollisuuden alalla. He myös polttavat tupakkaa ja juovat kahvia enemmän kuin muut.

Vatsallaan nukkuvat

Vatsallaan nukkujat työskentelevät tutkimuksen mukaan yleisimmin maatalouden tai kalastuksen alalla. He kuluttavat alkoholia enemmän kuin muut.

Asentoaan vaihtelevat

Kymmenellä prosentilla tutkittavista oli tapana vaihtaa asentoa yöstä toiseen. He työskentelevät muita useammin energian ja veden tuotannon parissa.

Selällään nukkuvat

Selällään nukkuvat heräsivät useammin virkeinä ja hyvin levänneinä kuin muut tutkittavat. He työskentelevät muita todennäköisemmin logistiikka- ja liikennealalla.

Lue myös: Ärsyttävät tavat, jotka vain kumppanin kanssa nukkuvat tietävät

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat