Kuva: Fotolia

Unohda mikro! Paras tapa uudelleenlämmittää pizza selvitettiin

18.06.2017 20:15 - Rea Haverinen - Luettu 1 018 kertaa

Mikrossa pizzasta tulee helposti löysä, pannulla ei.

Moni tietää sen tunteen, kun sunnuntaiaamuna kömpii jääkaapille, ja etsii sieltä syötävää. Yöllä ostetan pizzan tähteet lämmittävät kenties hieman tukkoistakin mieltä, mutta ajatus mikrossa lämmitettävästä, löllöksi muuttuvasta pizzasta ei miellytä. 

Newyorkilaisen Roberta's Pizza -ravintolan neuvo on alkanut levitä netissä. Siinä sanotaan, että pizza kannattaisi aina uudelleenlämmittää mikron sijaan pannulla. Pannulle ei tarvitse laittaa öljyä, vaan pizzan voi laittaa pannun päälle sellaisenaan. Lämmitä pizzaa pannulla kaksi minuuttia, lisää ripaus vettä pannulle pizzan alle ja laita sitten kansi päälle minuutiksi. 

Tällä ohjeella ravintola lupaa, että pizzan pohja on rapea ja lämmin, ja juusto sopivan sulanutta olematta kuitenkaan löllöä siinä vaiheessa, kun se on tullut aika nauttia. 

Lue myös: Lohi-avokado -pizzat ovat terveellinen välipala ja syntyvät muutamassa minuutissa - katso

Lue myös: Nainen tilasi pizzan ananastäytteellä - pizzalaatikosta paljastui yllättävä viesti

Lue myös: Maailman helpoin pizza syntyy mikrossa - katso selkeä ohjevideo

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat