Kuva: Shutterstock

Äiti järkyttyi nähtyään vauvansa henkilötodistuksen - syyttää anoppiaan nimihuijauksesta

13.02.2019 22:45 - Senni Loikala

Anoppi oli ilmaissut näkemyksensä siitä, ettei pariskunnan nimivalinta lapselleen ollut tarpeeksi maskuliininen.

Amerikkalaisessa Slate-verkkolehdessä on palsta, jossa vanhemmat voivat pyytää neuvoja ja näkemyksiä haasteisiin perheessään. Yksi tuoreimmista avauksista on herättänyt valtavasti keskustelua netissä, sillä monet ovat pitäneet Mama Bear -nimimerkin kohtaamaa ongelmaa häkellyttävänä.

Äiti Mama Bear -nimimerkin takaa kertoo, että hän yllättyi saatuaan henkilötodistuksen kahden kuukauden ikäiselle pojalleen. Vanhemmat olivat päättäneet, että lapsen keskimmäinen nimi olisi ”Finlay”, mutta henkilötodistuksessa luki ”Finley.” Isä oli täyttänyt viralliset dokumentit, joihin tuli kirjata lapsen tuleva nimi.

Onko anoppi syyllinen?

Äiti on varma, ettei kyse ollut kirjoitusvirheestä. Hän muisti, että hänen anoppinsa, eli miehen äiti, oli lähettänyt lapsenlapselleen jouluna lahjan, johon hän oli kirjoittanut nimen ”Finlay.”

Mieheni äiti onnistui varmasti käännyttämään mieheni tähän ratkaisuun, kun lepäsin hätäsektion jälkeen”, äiti kirjoittaa. ”Anopistani Finlay-nimi on maskuliinisempi kuin Finley.

Äidin mukaan anoppi ei ole koskaan pitänyt hänestä. ”Hän manipuloi mieheni ajattelemaan, että minulle voi valehdella näinkin suuresta asiasta, kuin lapseni nimestä.

Mama Bear -nimimerkillä kirjoittava äiti painottaa, että vikaa on myös hänen miehessään. Äidin mukaan pariskunta käsittelee asiaa yhdessä. Hän pyytää kuitenkin neuvoa siihen, miten asiaan voisi palata anopin kanssa. Mitä sinä tekisit hänen housuissaan?

Lue myös: Vanhempia kaduttaa lapsensa nimi yllättävän usein - 7 yleisintä syytä

Lähde: Slate

Kilpailut

Uusimmat