Kuva: AOP

Käytätkö Instagramin Tarinat-ominaisuutta? Kokeile hauskaa niksiä, jonka vain harva tietää

16.01.2019 17:45 - Senni Loikala

Tässä ohjeet, joiden avulla pystyt muuttamaan tarinaan lisäämäsi tekstin jokaisen kirjaimen eri väriseksi.

Instagramin Tarinat-ominaisuus on todella suosittu, ja lukuisat yksityishenkilöt ja yritykset julkaisevat siellä sisältöjä päivittäin. Tekstien, hashtagien, tarrojen ja emojien lisääminen tarinoihin on tottuneille käyttäjille peruskauraa. Mutta tiedätkö vielä, miten saat tekstin jokaisen kirjaimen eri väriseksi?

Tarinoihin on erittäin helppoa sisällyttää yksivärisiä tekstejä, mutta kaikki eivät välttämättä ole tulleet ajatelleeksi, että jokainen kirjain on mahdollista saada eri väriseksi. Pientä harjoittelua se vaatii aluksi, mutta kun oivallat ja hallitset toimintatavan, pystyt muuttamaan tekstien kirjaimet eri väriseksi nopeasti.

Kun tekstin kirjaimet ovat eri värisiä, näyttää tarinan ilme näyttää heti värikkäältä ja hauskalta.

Opettele muuttamaan Instagramin tarinoiden tekstin kirjaimet eri värisiksi näiden ohjeiden avulla:

1. Avaa Instagram ja Tarinat-ominaisuus. Avaa sisältö, jonka tahdot julkaista. Kirjoita haluamasi teksti.

2. "Maalaa", eli aktivoi, koko teksti. 

3. Valitse tarinoiden alalaidassa olevista "väripalloista" väri, jonka haluat tekstin ensimmäisen tai viimeisen kirjaimen väriksi. Ei ole väliä, aloitatko kirjainten värien muokkaamisen ensimmäisestä vai viimeisestä kirjaimesta. Kun pidät "väripalloa" pohjassa jonkin aikaa, ilmestyy värikartta, josta voit halutessasi valita tarkemman sävyn.

4. Seuraavaksi tulee poistaa aktivointi eli "tekstin maalaus" ensimmäisen tai viimeisen kirjaimen päältä, riippuen kummasta päästä aloitat värien vaihtamisen. Tämä onnistuu helposti, kun siirrät kursiivin pois ensimmäisen tai viimeisen kirjaimen päältä ja loppuosa tekstistä pysyy aktivoituna.

5. Valitse väri, jonka tahdot seuraavan kirjaimen väriksi, ja siirrä sitten kursiivi pois kyseisen kirjaimen päältä. Jatka tällä kaavalla niin pitkään, kunnes kaikki kirjaimet ovat eri värisiä.

Ja valmista tuli!

Lue myös: Miten Instagram listaa tarinoiden katsojat? Ylimpänä ei olekaan se kovin stalkkeri

Lue myös: Instagramin suosittuihin tarinoihin odotettu uudistus - erityisesti musiikkifanit mielissään

Lue myös: Rehellinen kuva paljastaa, etteivät "Instagram-peput" ole aitoja: "Selkä niin mutkalla että sattuu"

Lähde: Gadget Hacks

Kilpailut

Uusimmat