Kuva: Shutterstock

Rakkaus ei katso ikää - 100-vuotias nainen meni naimisiin nuoren kumppaninsa kanssa

18.10.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Walesilaiset Norah Witkinss ja Malcolm Yates olivat seurustelleet jo 30 vuotta.

Rakkaus ei katso ikää. Jos monet kuvittelevat, että heillä on kiire naimisiin, 100-vuotias morsian, Norah Witkinss, todisti ettei ikä todellakaan ole este. Hän nimittäin meni naimisiin 26 vuotta nuoremman rakkaansa, Malcolm Yatesin, kanssa. 

Pari päätti, että nyt aika oli oikea naimisiinmenolle. He ovat seurustelleet jo kolmekymmentä vuotta. 

He tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa ollessaan yhteisellä tanssikurssilla. Kurssilla Yates kiinnostui Witkinssistä ja päätti, että tämä on todellakin oikea henkilö hänelle. Siitä lähtien pari on seurustellut, mutta vasta nyt mies päätti, että aika olisi oikea häille. 

- Itse en osannut tanssia, mutta Norah opetti minua. Hän on erinomainen tanssija, Yates kehuu vaimoaan. 

Valitettavasti morsiamen jalat eivät enää kanna, joten hänet piti työntää alttarille pyörätuolilla, mutta se ei naisen hymyä hyydyttänyt. Hän saapui alttarille Abban Dancing Queen -kappaleen säestämänä. 

- Morsiamena olo on ihanaa. Olisin odottanut hänen kosintaansa vielä pidempään, jos olisi ollut pakko. Ei ole mitään, mitä mieheni ei tekisi puolestani, Witkinss hehkutti tuoretta aviomiestään. 

Witkinss kertoo, että aktiivinen elämäntyyli on auttanut häntä pysymään nuorekkaana. 

Nainen ei ole ensimmäistä kertaa kuulemassa papin aamenta, koska hän on ollut naimisissa jo kahdesti ennen nykyistä liittoaan. 

Lue myös: Morsian etsi epätoivoisesti vertaistukea - anoppi aikoo pilata asullaan koko päivän

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat