Laura lyttäsi hänen vartaloaan haukkuneet nerokkaalla tavalla - "Minä en häpeä"

28.08.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Laura Delarato on saanut kuulla kurvikkaasta vartalostaan arvostelevia kommentteja jo vuosia.

Internet voi olla julma maailma. Sen sai kokea myös Laura Delarato, joka ei ole ikinä häpeillyt runsaita muotojaan. Delarato on ammatiltaan seksuaalineuvoja ja kirjoittaja, jolla ei todellakaan ole aikaa pahoittaa mieltään hänen vartaloaan arvostelevista kommenteista. 

Delaraton arvostelijat saivat nenilleen, kun nainen julkaisi alastonkuvan Instagramissa. Hän oli peittänyt kriittisimmät kohdat palkeilla, johon hän oli kirjoittanut ilkeimpiä kommentteja. 

"En voi uskoa, että noin oksettava voi kävellä kadulla ilman häpeää." Palkissa muun muassa lukee. 

Delarato kertoo, että hän ei todellakaan tunne minkäänlaista häpeää omasta vartalostaan, eikä hänen pitäisikään tuntea. Nainen kertoo Huffpost-julkaisulle, että ensimmäisen kerran hän huomasi ihmisten morkkaavan hänen vartaloaan, kun hän kirjautui seuranhakupalvelu Tinderiin. 

- Huomasin, että monet eivät vaivautuneet edes tervehtimään. Sen sijaan he saattoivat aloittaa, että varmaankin ihmettelen, että joku voisi olla kiinnostunut minusta, hän kertoo. 

Delarato mietti tuolloin, että mitä ihmettä oikein tapahtuu. Sen sijaan, että hän olisi vaipunut masennukseen, nainen kyllästyi häntä arvosteleviin kommentteihin. 

- En halunnut, että miehillä olisi minkäänlaista valtaa päättää diktaattorimaisesti siitä, miltä minun pitäisi näyttää tai mitä minun pitäisi tuntea. Minä en häpeä vartaloani, hän selventää.

Delarato on kuitenkin nuorempana tavoitellut vartaloa, jota hän piti ihanteellisena. Se johti siihen, että nainen kärsi bulimiasta usean vuoden ajan ja kuntoutuminen oli erittäin rankka prosessi. 

- Huomasin tervehtyessäni, että olen tehnyt lukuisia hyviä tekoja itselleni sekä vartalolleni, enkä halunnut tehdä niin enää, hän kertoo. 

Monet ihmiset ovat kommentoineet Delaraton kuvaa upeaksi ja rohkeaksi. 

"En ymmärrä, miksi ihmiset haluavat tuhlata energiaansa negatiivisiin asioihin. Haluan todellakin olla samanlainen kuin sinä! Olet upea."

"Mieletön kuva. Inspiroidun sinusta." 

Lue myös: Isä herättää lasten piirustukset henkiin kuvanmuokkauksella - lopputulokset hauskoja ja karmivia

Lähde: Huffpost

Kilpailut

Uusimmat