Kuva: Shutterstock

Tuleva morsian löysi unelmiensa hääpaikan - juhlatilan esimiehen lähettämä törkyviesti loksauttaa leuat

21.04.2018 15:45 - Senja Rapila

Häitä suunnitellessa eteen voi tulla vaikka ja mitä.

Tuleva morsian Jade Sharp on julkaissut TripAdvisor-sivustolla kertomuksen epämiellyttävästä kokemuksestaan potentiaalisen hääjuhlapaikan kanssa.

Hän kertoo, että oli miehensä järjestänyt kierroksen Mulberry Tree -ravintolaan Englannissa. Kun pariskunta saapui kierrokselle, henkilökunta ei ollut edes tietoinen sellaisesta. Esimies tarjoutui kuitenkin lopulta esittelemään hääpaikkaa, mutta hän osoittautui todella törkeäksi, eikä osoittanut minkäänlaista kiinnostusta esittelykierrosta kohtaan.

"Emme saaneet edes vastauksia ksyymyksiimme, koska hän ei tiennyt asioista mitään. Petyimme kovin siitä", hän kuvailee kirjoituksessaan.

Kotiin päästessään Jade päätti kirjoittaa palautetta ravintolalle toiminnasta ja siitä, kuinka pettynyt hän oli saamaansa palveluun.

"Muutama tunti myöhemmin sain sähköpostiviestin, joka ei ollut selkeästi tarkoitettu minulle. Se oli sähköposti siltä naiselta, joka esitteli meille paikkoja aiemmin päivällä, ja hänen oli tarkoitus lähettää viesti äidilleen eli paikan omistajalle."

Kerrotaan, että sähköpostiviestissä nainen oli kutsunut tulevaa morsianta "lehmäksi" ja tyrmännyt tämän valitukset.

"En voi edes sanoin kuvailla sitä, kuinka loukkaantunut olin, kun luin sähköpostin", tuleva morsian kirjoitti, kuvaillen ravintolan toimintaa törkeäksi ja epä-ammattimaiseksi.

Myöhemmin ravintolan omistaja soitti ja pahoitteli tapahtunutta syvästi, pyytäen uutta mahdollisuutta. Jade kuitenkin päätti, ettei aio häitään kyseisessä juhlapaikassa pitää.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Ethän sorru yleisimpiin hääsuunnitteluvirheisiin – katso ja vältä

Lue myös: Eikö teidän kannata mennä naimisiin? Asiantuntijat listasivat kumppanin piirteet, jotka paljastavat sen

Lue myös: Voiko hääkuvaus mennä pahemmin pieleen? Kuvaaja unohti hääparin, kuvasi vain takapuolia!

Kilpailut

Uusimmat