Kuva: Shutterstock, Twitter

Nainen lähetti kuvan itsestään vahingossa väärään numeroon - vastaus sulattaa sydämet

13.03.2018 14:15 - Reija Saarinen - Luettu 2 372 kertaa

Toisinaan avun pyytäminen "väärästä" osoitteesta onkin hyvä juttu.

Oletko sinä joskus lähettänyt viestin väärään numeroon? Jos vastasit kyllä, osaat ehkä samaistua Sydin tarinaan.

Syd oli nimittäin etsimässä itselleen iltapukua ja päätti lähettää avunpyyntöviestin tutulleen. Hän onnistui kuitenkin laittamaan viestin väärään numeroon ja se päätyi Tonylle, kuuden lapsen isälle.

Tony ei kuitenkaan säikähtänyt yllättävää kyselyä, vaan hoiti tilanteen ihanalla tavalla. Hän kokosi lapsensa yhteen ja lähetti Sydille viestin "tuomiosta."

"Luulen, että tämä viesti oli tarkoitettu jollekin muulle. Vaimoni ei ole kotona, joten en saanut kysyttyä hänen mielipidettään. Sen sijaan lapset ja minä olemme sitä mieltä, että näytät tyrmäävältä tuossa puvussa. Sinun tulee ehdottomasti valita tuo!"

Viesti lähti kiertämään Twitterissä sen jaon jälkeen hurjaa vauhtia ja sulatti monet sydämet. Tämä saikin vielä lisää hyvää aikaan. Selvisi nimittäin, että yksi lapsista ei ollut kuvanottohetkellä paikalla, sillä hän oli sairaalassa saamassa kemoterapiaa.

Yllättäen homma kääntyikin niin, että yllättävä vastausviesti sai ihmisten auttamishalun heräämään ja nyt pikkuisen hoitoon kerätään rahaa.

Joskus siis pieni "virhe" saattaakin kääntyä joksikin ihan muuksi.

(kuva: Twitter)

Lue myös: Hääkuvaan päätyi hämmentävä lause - vahinko vai ei?

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat