Kuva: Shutterstock

Kolmen horoskooppimerkin edustajat ovat parhaita kumppaneita - löydätkö joukosta omasi?

01.02.2018 19:45 - Senja Rapila - Luettu 4 221 kertaa

Muun muassa Härkä-horoskooppimerkin edustaja on yksi parhaista kumppaneista.

Jos haluat tietää mitkä horoskooppimerkin edustajat ovat parhaita kumppaneita, voit katsoa Elite Daily -sivuston listauksen alapuolelta.

Härkä

Härkä-horoskooppimerkin edustajat rakastavat rakkautta. Mutta he eivät ole kuitenkaan toivottomia romantikkoja, jotka heittäisivät itsensä jokaisen vastaantulevan ihmisen syleilyyn. Sen sijaan he tunnustelevat yhteensopivuutta ja seuraavat tilannetta ennen kuin sitoutuvat.

He ovat päättäväisiä, itsepäisiä tyyppejä, ja kun he saavat mitä haluavat, he eivät pidä sitä itsestäänselvyytenä. He lellivät sinut piloille, kohtelevat sinua kuin kukkasta ja seksi heidän kanssaan on uskomatonta.

Ja usko vain, hän on jo ylistänyt sinua äidilleen.

Neitsyt

Neitsyt-horoskooppimerkin edustaja on sitoutunut, eikä koskaan halua tyytyä vähempään mitä hän ansaitsee. Hän on viisas vuosien kokemuksesta ja lojaali kumppanilleen.

Tämän horoskooppimerkin edustajat rakastuvat varautuneesti, mutta sitten kun hän on rakastunut henkilöön joka sopii hänen standardeihinsa, hän on suhteessa ollakseen siinä koko loppuelämänsä.

Kauris

Kauris-horoskooppimerkin edustajilla on todella korkeat  standardit sen suhteen, keitä he päästävät elämäänsä ja sydämiinsä. Jos siis deittailet Kauris-horoskooppimerkin edustajasta, voit olla varma siitä, että hän näkee sinussa todellista potentiaalia.

He ovat kypsiä, kokeneita ja uraohjautuneita, joten heillä on elämä kasassa. He ovat myös tietoisia siitä, että kukaan ei ole täydellinen, jonka vuoksi he ovat valmiita hyväksymään sinut sellaisenaan, ilman että he yrittäisivät muuttaa sinua.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka saavat tänä vuonna hyvää seksiä - onko omasi listalla?

Lue myös: Horoskooppi paljastaa parhaimman ominaisuutesi – osuuko oikeaan?

Lue myös: Huono rakkausonni seuraa kolmea horoskooppimerkkiä tänä vuonna - katso, oletko yksi heistä

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat