Pariskunnan synnytyskuvat jakoivat mielipiteet voimakkaasti - "Tämä on häiritsevää"

17.01.2018 18:45 - Iiro Myllymäki

Kuvissa ei synnytetä vauvaa, vaan kissa.

Uuden perheenjäsenen saaminen on iloinen asia, jonka jotkut haluavat ikuistaa synnytyksestä otettuihin kuviin. Valokuvaaja Lucy Schultz otti kumppaninsa Stevenin kanssa kuvia uuden perheenjäsenen saapumisesta heidän elämäänsä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut vauva, vaan kissa.

Pariskunta etsi sopivaa kissaa kuukausien ajan, ja lopulta he päätyivät viisikuukautiseen oranssi-valkoiseen komistukseen. Pari oli niin iloinen uudesta kissastaan, että he halusivat järjestää kunnon valokuvaussession ja päättivät ottaa siihen aimo annoksen huumoria mukaan. Kuvat matkivat perinteisiä synnytyskuvia pienokaisen syntymästä rintaruokintaan asti. Kuvat on ottanut valokuvaaja Elizabeth Woods-Darby.

Facebookissa jaettujen kuvien yhteyteen Lucy Schultz on kirjoittanut tekstin ”uuden vauvan” saamisesta juuri siten kuin vauvojen saamisesta Facebookissa usein ilmoitetaan pituuden ja painon kera.

Kuvat kissan ”synnyttämisestä” ovat saaneet netissä ristiriitaisen vastaanoton. Kuvapäivitystä on jaettu huimat yli 75 000 kertaa, ja kommentteja on kertynyt noin 40 000. Kuvien huumori ei ole purrut kaikkiin.

Tämä on jo liian outoa. Erityisen pelottavia olivat kuvat, joissa hän on ’synnyttämässä’”, kommentoi yksi.

”Tämä on häiritsevää. Ihmiset eivät ainoastaan ole tyhmiä, vaan heidän myös täytyy kertoa kaikille muillekin tyhmyydestään”, on toinen tylyttänyt.

”Lemmikin hankkimista ei voi verrata lapsen saamiseen tai adoptoimiseen. Tämä on väärin niin monella tasolla”, on myös kommentoitu.

Jotkut kuitenkin ovat kehuneet pariskunnan luovuutta.

Todella luovaa! Kylläpäs monet ikävät ihmiset ovat täällä kommentoimassa”, on kommentoitu.

”Kaikki eivät voi saada lapsia tai eivät halua lapsia. Hyvänen aika, hankkikaa ihmiset huumorintajua älkääkä loukkaantuko noin helposti”, toinen kirjoittaa.

Mielestäni tämä on hyvää irvailua niille, jotka jakavat yksityiskohtaisia kuvia tuoreimman jälkikasvunsa saapumisesta maan päälle. Oikeasti, kukaan ei halua nähdä sellaisia kuvia. Pitäkää ne kuvat omana tietonanne ja sukunne piirissä”, on eräs kommentoinut.

Voit katsoa koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Löydätkö kissan kuvista? Suloisen lemmikin piilottelusta tuli netti-ilmiö

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat