Kuva: Fotolia

Lapsensa menettänyt äiti muistaa tytärtään kauniilla tavalla vuosittain - katso

05.01.2018 08:45 - Reija Saarinen

Äiti antaa iloa muille, vaikka menettikin oman lapsensa.

Ashley Santi, 33, menetti oman rakkaan tyttärensä vuonna 2008 sattuneessa onnettomuudessa. Pieni McKenna jäi pudonneen television alle ja sai sen verran pahan päävamman, että menehtyi siihen.

Kuolinvuodesta lähtien Santi on muistanut edesmennyttä tytärtään kauniilla tavalla. Aina tämän syntymäpäivänä hän kävelee paikalliseen leipomoon ja maksaa sattumanvaraisen lapsen syntymäpäiväkakun.

Hän siis ostaa kakun jollekin toiselle juhliaan viettävälle lapselle, sillä ei voi ostaa sitä omalle tyttärelleen.

Tänä vuonna kakun sai 11-vuotias Maddison, jonka perhe jakoi tarinan kuvan kera Twitterissä. Otoksissa nähdään onnellinen neiti, kauniin kakun kanssa.

"Tänään on siskoni syntymäpäivä. Kun menimme hakemaan leipomosta hänelle tilattua kakkua, kuulimme, että se on jo maksettu. Kakun mukana tuli kuvassa oleva kortti. Olemme koko perhe sanattomia ja haluamme kiittää McKennan äitiä sekä toivottaa McKennalle hyvää syntymäpäivää. Maailmassa on edelleen hyvyyttä", tekstissä todetaan.

Suomensimme kortin tekstin vapaasti alle:

"Rakkaan syntymäpäivätytön perhe. Kunnioittaakseni 10-vuotiaan tyttäreni syntymäpäivää, päätin ostaa teille kakun.

Joka vuosi ostan tuntemattomalle lapselle kakun, sillä en voi tehdä sitä enää omalle lapselleni. Nauttikaa päivästänne," kortissa todetaan.

Kuvan kakusta sekä kortista pääset katsomaan alta.

Lue myös: Syntymäpäivässä piilee yllättävä vaara - kannattaako oikeasti huolestua?

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat