Kuva: Fotolia

Mies on pitänyt joululahjan avaamatta 47 vuotta - syy taustalla on traaginen

28.12.2017 15:45 - Iiro Myllymäki

Mies sai lahjan tyttöystävältään samalla, kun tämä ilmoitti eroavansa hänestä.

Suurin osa meistä ei malta odottaa sitä hetkeä jouluaattona, kun pääsee avaamaan saamiaan joululahjoja. Eräs kanadalaismies on kuitenkin osoittanut ällistyttävää kykyä odottaa yhden joululahjan avaamista. Lahjapaketti on nimittäin säilynyt avaamattomana jo 47 vuotta.

Adrian Pearce päivitti tarinansa joulun alla Facebookiin, mistä se on levinnyt moniin tiedotusvälineisiin. Mies on kertonut, että sai lahjan vuonna 1970 ensimmäiseltä tyttöystävältään Vickiltä. Tarina ei ole kuitenkaan romanttinen, sillä samalla kun nainen antoi lahjansa, hän myös ilmoitti eroavansa Pearcesta.

- Hän antoi minulle lahjan, ja vein sen kotiin. Kävelin pitkän matkan kotiin ja olin järkyttynyt ja vihainen. Koin kaikenlaisia tunteita, joita ihminen kokee tultuaan jätetyksi. Laitoin lahjan joulukuusen alle. Kerroin perheelleni, että en koskaan avaa lahjaa, Pearce kertoo CBC:lle.

Sittemmin Adrian ja Vicki olivat vielä yhteyksissä ja tunnustelivat mahdollisuutta palata yhteen. Homma ei kuitenkaan toiminut ja kaksikko ajautui taas erilleen. Nyt Pearcella on vaimo ja lapsia, mutta naimisissa ollessaankin hänellä oli tapana asettaa joka vuosi Vickin antama lahjapaketti joulukuusen alle. Jossain vaiheessa miehen puoliso sai tästä tavasta tarpeekseen, ja nyttemmin mies on vain kaivanut lahjan esiin vuosittain ja miettinyt, mitä se mahtaa sisältää.

Mies on yrittänyt tavoittaa Vickiä, mutta hänen etsintänsä eivät ole tuottaneet tulosta. Nyt mies pyrkii Facebook-päivityksellään tavoittamaan ex-tyttöystävänsä. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Pearce myöntää, että hänellä on ollut ”heikko hetkensä”, jolloin hän melkein meni avaamaan paketin. Hän kuitenkin sanoo nauttivansa siitä, että ei tiedä paketin sisältöä. Pearce suunnittelee, että jos hän löytää Vickin, hän voisi avata paketin yhdessä hänen kanssaan lahjan saamisen 50-vuotispäivänä.

Lue myös: Chrissy Teigenin isä yllätti vävynsä härskillä lahjalla - katso

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat