Kuva: Fotolia

Max-mopsin luksusjoulu: Omistaja käytti lahjoihin viisi kertaa enemmän kuin perheensä paketteihin

20.12.2017 23:15 - Susanna Karttunen

Nainen hemmottelee koiraansa koko vuoden, mutta joulu on erityistä aikaa.

The Sun uutisoi saksalaisesta Lilly Lembergistä, 36, joka myöntää käyttäneensä rakkaan Max-koiransa joululahjoihin lähes 600 euroa. Oudointa tässä on se, että summa on viisi kertaa suurempi, kuin mitä nainen on käyttänyt yhteensä ystäviensä ja perheensä joululahjoihin.

- Max sulattaa sydämeni. Hän on minulle enemmän henkilö kuin koira. Joskus syön itse ateriaksi McDonaldsin hampurilaista ja Maxille kokkaan aterian. Rakastan hemmotella häntä, nainen tunnustaa.

Lemberg jäi koukkuun Maxin hemmotteluun viikkojen sisällä saatuaan hänet vuonna 2016. Hän ei halua omia lapsia ja pikkumopsi on hänelle kuin oma poika. Max elää luksuselämää ympäri vuoden, vaikka saakin jouluna erityisen paljon hemmottelua osakseen.

- Käytin reilu 100 euroa ystävieni ja perheeni lahjoihin, ja lähes viisi kertaa tämän määrän Maxin joululahjoihin, nainen kertoo.

Poikaystävän mielestä Lemberg on aivan hullu, mutta se ei naista haittaa. Lemberg kuvailee hemmottelutarvettaan lähes pakonomaiseksi – hän ei vain voi yksinkertaisesti lopettaa ihanien asioiden ostamista rakkaalle koiralleen.

Maxin joululahjoihin kuuluvat esimerkiksi kengät, uusi sänky, personoitu ruokakuppi, joulupukkiasu sekä kamera, jonka avulla omistaja voi katsoa koiransa tekemisiä ollessaan poissa kotona. Lemberg aikoo käyttää suurimman osan joulupäivän aamusta Maxin juhla-aterian tekoon. Mopsilla on myös oma kuusi, jonka koristeluun Lemberg käytti tunteja.

Katso kuvia Maxista ja tämän lahjoista täältä.

Lue myös: Hemmottele koiraasi hieronnalla, jota lemmikkisi taatusti rakastaa - katso helpot ohjeet

Lue myös: Mies rakensi koiralleen oman pienen huoneen - katso lopputulos

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat