Kuva: Instagram

Miehen mattokuvista huima ilmiö - puoli miljoonaa Instagram-seuraajaa muutamassa päivässä

02.12.2017 21:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 132 kertaa

Miehen tytär halusi isälleen lisää Instagram-seuraajia ja onnistui tavoitteessaan yli omien odotustensa.

Lentäjä ja valokuvaaja Bill Young, 49, matkustaa työnsä puolesta paljon ja viettää paljon aikaa hotelleissa. Hotelleissa mies suuntaa aina katseensa ja kameransa mattoihin, joista ottamiaan kuvia hän on jo parin vuoden ajan jakanut My Hotel Carpet -nimiselle Instagram-tilille. Pitkään miehen persoonallisella Instagram-tilillä oli alle sata seuraajaa, mutta kaikki muuttui miehen tyttären puututtua peliin viikko sitten. Nyt tiliä seuraa huimat yli puoli miljoonaa ihmistä.

Billin 19-vuotias tytär Jill Young ajatteli, että mattotili ansaitsisi enemmän huomiota. Hän jakoi Twitter-seuraajilleen kuvakaappauksen isänsä Instagram-tilistä ja kehotti kaikkia seuraamaan tiliä:

(kuva: Twitter)

Naisen twiitti lähti leviämään kulovalkean tavoin, ja mattotilin seuraajamäärä alkoi kasvaa käsittämättömällä vauhdilla. Parissa päivässä tiliä oli alkanut seurata yli 400 000 ihmistä, ja nyt viikko twiitin julkaisemisen jälkeen seuraajamäärä on jo lähemmäs 600 000 käyttäjää.

Jill ei olisi ikinä uskonut tämänkaltaista seuraajaryöppyä.

- Ajattelin, että isä ilahtuisi, jos useammat ihmiset tietäisivät tilistä. Toivoin saavani hänelle muutama sata seuraajaa lisää, tuhat enimmillään, Jill kertoo Metro.co.uk-sivustolle.

Jillin mukaan hänen isänsä on täysin häkeltynyt tilinsä saamasta yhtäkkisestä suosiosta. Mies aikoo pitää Instagram-tilinsä aktiivisena, ja tähän mennessä hän on jakanut tilille kuvat peräti 67 maton kuvioista. Billin oma suosikkimatto löytyy kalifornialaisen hotellin aulasta:

Katso alta vielä lisää kuvia miehen ikuistamista matoista:

Lue myös: Instagram sai jälleen uusia ominaisuuksia - ovatko sinun mieleesi?

Lähde: Metro.co.uk

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat