Nainen ei uskalla poistua kotoaan - ottaa silti upeita matkakuvia yllättävällä keinolla

04.11.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Instagramissa suosiota saanut nainen matkustaa virtuaalisesti kaukaisiin maihin.

Matkailu on monille itsestään selvä osa elämää. Vakavat ahdistuneisuushäiriöt voivat kuitenkin estää matkailun kokonaan. Näin on käynyt uusiseelantilaiselle ja Lontoossa asuvalle Jacqui Kennylle, joka kärsii agorafobiasta eli avaran paikan kammosta. Jopa kotoa poistuminen on hankalaa naiselle, joten matkustaminen maailman eri kolkkiin ei tule hänelle kyseeseen.

Tästä huolimatta Kenny ylläpitää suosittua Instagram-tiliä, joka koostuu ympäri maailman otetuista matkakuvista. Miten tämä oikein on mahdollista? Vastaus piilee Google Maps -sovelluksessa, jonka Street View -ominaisuudella pääsee vierailemaan virtuaalisesti maailman eri maisemissa. Tätä kautta Kenny on matkustanut muun muassa Mongoliassa, Chilessä ja Senegalissa.

Kun nainen löytää karttasovelluksesta inspiroivan paikan, hän ottaa ruutukaappauksen ja editoi kuvasta entistä kauniimman. Hänen rauhaisaa tunnelmaa välittävistä matkakuvistaan on tullut hurjan suosittuja. Naisen Agoraphobic Traveller -Instagram-sivulla on jo yli 80 000 seuraajaa.

Katso alta esimerkkejä naisen persoonallisella tavalla otetuista matkakuvista:

Lue myös: Mies valokuvaa museovieraita, jotka sopivat taideteosten kanssa yhteen - lopputulos on uskomaton

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat