Kuva: Fotolia

Haluatko lentokoneessa hyvää palvelua? Katso mikä paikka kannattaa valita

13.10.2017 14:15 - Reija Saarinen - Luettu 2 255 kertaa

On olemassa eräs osa koneesta, jossa asiakas saa parempaa palvelua.

Lentomatkan mukavuus saattaa usein olla myös kiinni saadusta palvelusta. Vaikka paikkaa ei välttämättä aina haluakaan etukäteen varata, on hyvä tietää, että oikealla valinnalla saattaa hankkia itselleen myös parempaa palvelua.

Business Insiderin mukaan matkustajat saavat parempaa palvelua istuessaan koneen takaosassa. Tähän on myös selkeä syy.

Tämä johtuu siitä, että koneen etuosasta tulleisiin pyyntöihin ei haluta vastata yhtä ripeästi, sillä välissä olevilla matkustajilla saattaa myös olla tilauksia, joita he heittävät, kun lentoemäntä kävelee ohi.

Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia, sillä koneessa on tietty määrä esimerkiksi juomaa ja tyynyjä. Kuitenkin takaosassa istuvien on helpompi saada itselleen se ylimääräinen pullo viiniä.

- Inhoamme sitä, että kun joku koneen etuosasta soittaa kelloa ja kun menemme sinne, kaikki matkalla haluavat jotain. Jos sen sijaan koneen takaosassa oleva henkilö kääntyy puoleeni ja pyytää esimerkiksi lisää juomaa, ei se ole ongelma, koska olen jo vierellä, lentoemäntä kertoo.

Tämän lisäksi koneen vapaat paikat ovat usein koneen takaosassa. Kun ihmisiä on vähemmän, voivat lentoemännät ottaa rennommin heidän kanssaan, joita paikoilla istuu.

Lue myös: Mitä matkustajat eivät koskaan näe? Lentäjän jakama video mykistää upeudellaan

Lue myös: Älä nuku lentokoneessa nousun tai laskun aikana - voi aiheuttaa pysyviä vaurioita

Lähde: Huffington Post

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat