Kuva: Fotolia

Suurin vahvuutesi, jota muut eivät voi olla huomaamatta - horoskooppimerkkisi kertoo

15.09.2017 10:45 - Anna Hopi - Luettu 5 430 kertaa

Jousimies on muille hyvä ystävä, kauris taas ihailtavan kunnianhimoinen.

Jokaisella horoskooppimerkillä on omat vahvuusalueensa, joissa kukin merkki loistaa. Joillakin vahvuudet voivat liittyä sosiaalisuuteen, toisilla taas intensiiviseen energiaan, joka tulee sisältäpäin. Your Tango-sivusto listasi kunkin merkin silmiinpistävimmän piirteen, joka on samalla kyseisen merkin vahvuus.

Oinas (21. tammikuuta - 19. huhtikuuta)

Oinaan suurin halu on olla ensimmäisenä joka asiassa. Häneltä löytyy myös rohkeutta, jolla pioneerimainen luonne pääsee eteenpäin. Kukaan horoskooppimerkki ei ole yhtä rohkea kuin oinas. Hän uskaltaa ottaa riskejä ja tehdä valintoja intuitionsa mukaan. 

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Härkä on merkki, joka kiinnittyy helposti asioihin - materiaan ja ihmisiin. Hänen on vaikeaa päästää irti aikansa eläneistä asioista. Härän suurin vahvuus on lämpimässä persoonallisuudessa ja siinä, että hän on aika omiensa puolella viemässä arjen luksuksesta nautiskelua myös ystäviensä elämään.

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Kaksosen paras piirre on hänen innostuksensa. Hän on sosiaalinen perhonen ja kulkee koko ajan ihmisten joukossa etsien samankaltaista seuraa. Ihmiset rakastavat kaksosten innostusta ja sosiaalisuutta, ne ovat hänen suurimpia vahvuuksiaan. 

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Rapua kuvaillaan usein tunteelliseksi merkiksi, mutta ihmiset eivät tiedä, että hän ilmaisee usein tunteitaan luovilla tavoilla. Luovuus on ravun vahvuus. Hän maalaa tunteitaan kankaalle, tai ottaa kynän ja paperia esin. Mitä tahansa rapu saa aikaan, se herättää ihastusta.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Leijonan vahvin piirre on energisyys. Hänellä on tonneittain energiaa, ja hän saa asioita aikaiseksi. Leijona voi herätä aikaisin aamulla ja lähteä silti illalla ystäviensä kanssa juhlimaan. Hän haluaa jakaa energiansa muiden kanssa. 

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Neitsyen vahvuus on älykkyydessä. Hän näkee pienimmätkin yksityiskohdat, jotka jäävät usein muilta huomaamatta. Neitsyt nauttii uusien asioiden oppimisesta ja hän todella huomioi erilaisia asioita todella helposti ja tekee niistä omat päätelmänsä.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaa'an suurin vahvuus on hänen romanttisuudessaan. Hän on rakastunut paitsi kumppaniinsa, myös ajatukseen rakkaudesta. Hänen kanssaan kuherrusvaihe ei pääty koskaan. Vaaka rakastaa myös ystäviään ja pitää heistä huolta. 

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Skorpioni on menestynyt vahvimman luonteenpiirteensä, kunnianhimon, takia. Häntä motivoi eniten valta, status ja raha. Hän tekee mitä vaan saadakseen näitä asioita. Hän herää aikaisin ja työskentelee myöhään, laittaa muut asiat sivuun päästäkseen eteenpäin määränpäätään kohti.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Jousimies on antelias kaikilla elämän osa-alueillaan. Hän haluaa lähimmilleen paras ja tekee mitä tahansa, jotta voi auttaa heitä. Jousimiehen vahvin luonteenpiirre onkin anteliaisuus ja auttavaisuus. Hän on todella hyvä ystävä lähimmilleen. 

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Kauris syntyi todella kunnianhimoisena luonteena. Hän on aina asettanut itselleen isoja päämääriä. Kunnianhimo on myös kauriin viehättävin piirre - hän tekee mitä vain menestyäkseen ja päästäkseen vahvaan asemaan elämässään. 

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Vesimies on hyvä ystävä ja tutustuu helposti uusiin ihmisiin. Hän on todella sinut tuntemattomienkin ihmisten seurassa. Moni muistaa vesimiehestä ystävällisyyden ja sen, miten kiltti ja persoonallinen tyyppi hän on. 

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Kalojen vahvin piirre on herkkyys. Moni voi luulla sitä heikkoudeksi, mutta tosiasiassa kalat on todella syvällä tavalla perillä siitä, mitä hänen ympärillään tapahtuu. Hän on kotonaan tunteiden maailmassa ja hänelle on helppo puhua tunteista muille.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Nautitko suuseksistä? Katso horoskooppimerkit, joilta saat sitä varmimmin

Lue myös: Millainen kumppani olet? Horoskooppimerkki kertoo

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat