Kuva: Fotolia

Minkä ikäisenä todennäköisimmin petät kumppaniasi? Horoskooppimerkkisi kertoo

10.09.2017 20:15 - Anna Hopi - Luettu 2 556 kertaa

Moni pettää helpommin nuoruudessaan, mutta eläinradalta löytyy niitäkin merkkejä, jotka hakevat virkistystä aikuisen arkeen sivusuhteista.

Pettäminen on asia, joka koskettaa syvästi kaikkia tilanteeseen joutuvia. Moni ajattelee, ettei koskaan voisi pettää omaa kumppaniaan. Joskus kuitenkin kaikkien hyvienkin ajatusten vastaisesti tilaisuus tekee varkaan.

Astrologian mukaan tietyt horoskooppimerkit ovat taipuvaisempia katsomaan ruohoa aidan toisella puolella kuin toiset. Joillakin riski on suurempi villissä nuoruudessa, toiset taas ovat taipuvaisempia hakemaan viihdykettä elämään sivusuhteista vanhemmiten. Your Tango -sivuston horoskooppikatsauksen mukaan voi päätellä, missä iässä mikäkin horoskooppimerkki on eniten taipuvainen pettämään.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Oinas pettää todennäköisimmin aikuisiässä kolmenkympin jälkeen, kun on asettunut aloilleen kumppaninsa kanssa ja elämästä on tullut pelkkää rutiinia. Töistä kotiin, kauppaan, siivoamista, ruoanlaittoa... Jos Oinas tuntee, että elämästä puuttuu jotain olennaista ja arki toistaa samoja latuja, hän saattaa lähteä etsimään kiinnostavaa seuraa kodin ulkopuolelta.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Härkä on todella lojaali horoskooppimerkki, joten on todella pieni todennäköisyys, että hän pettäisi kumppaniaan. Uskollisuutensa takia härän on vaikeaa päättää ihmissuhteita, vaikka hän ei olisi enää onnellinen niissä. Todennäköisesti härkä päätyy pettämään parikymppisenä, kun hän ei ole vielä saanut jalansijaa syvällisiin ihmissuhteisiin ja elää kokeiluvaihetta.

(kuva: Fotolia)

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Kaksoset pettää todennäköisimmin silloin kun kokee elämässään isoja muutoksia. Vedenjakajia ovat esimerkiksi kun täytät 18 ja muutat opiskelemaan, kun valmistut koulusta ja menet työelämään, tai vaihdat työpaikkaa tai kun esimerkiksi yllättäen menetät läheisesi. Haet usein seikkailua näissä elämänvaiheissa ja hakeudut siksi pettämään. Koet aina tunnontuskia pettämisen jälkeen ja tunnustat asian kumppanillesi.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Rapu ei yleensä katsele muita ihmisiä, kun tapailee jotakuta. Hänen haasteensa on exän haikailu. Ravut harvoin pääsevät entisistä kumppaneistaan yli. Pettämiseen rapu saattaa sortua, jos entinen kumppani tulee näköpiiriin ja hän muistaa vanhan liekin.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Leijona ei yleensä petä, koska hän tietää minkälaisen olon kokisi sen jälkeen. Jos Leijonan suhteessa on jotain perustavanlaatuista pielessä, hän saattaa haluta kostaa pahaa oloaan kumppanille. Tällaisissa tilanteissa leijona voisi pettää. Normaalisti leijona voi pettää lyhyissä ihmissuhteissa, mutta ei pitkän ajan ihmissuhteissa. Yleensä hän päätyy pettämään nuorena, alle parikymppisenä - ja hän tekee sen saadakseen huomiota.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Neitsyt tarvitsee elämäänsä turvallisuutta ja täydellisyyttä. Jos hän saa elämäänsä harmoniaa, hän ei petä kumppaniaan. Jos neitsyt ei koe saavansa täyttymystä suhteestaan, hän tapailee mielellään useampaa ihmistä samaan aikaan. Tämä voi tapahtua missä tahansa iässä - nuorena tai vanhana.

(kuva: Fotolia)

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaaka ei koskaan petä, jos on naimisissa. Jos pettämistä tapahtuu muissa suhteissa, hän uskoo, että voitte selvittää tällaisen asian ja mennä eteenpäin. Vaaka on kova flirttailemaan, mutta voisi äityä pettämään vain, jos kokee olonsa todella stressaantuneeksi. Jos moni asia elämässä on pielessä, vaaka saattaa hakea kontrollia elämäänsä kapinoimalla ja pettämällä.Todennäköisesti tämä tapahtuu lähempänä kolmeakymmentä ikävuotta.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Skorpioni voi hyvinkin päätyä salasuhteeseen, eikä se ole mikään virhe. Hän suunnittelee jokaisen liikkeensä - ja myöskin pettämisen, jos siihen ryhtyy. Skorpioni haluaa pettä niin, ettei jää kiinni. Jos hän lähtee tälle tielle, hän todennäköisesti päätyy pettämään myöhemminkin elämässään. Ikävuosien 30 ja 50 välillä on todennäköisintä, että skorpioni päätyy tanssimaan vaakatangoa jonkun muun kuin kumppaninsa kanssa.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Jousimies on nuorena lapsellinen. Sitä voi jatkua pitkään. Hän pitää ajatuksesta, että kosijoita on tulossa jonoksi asti, ja hän saattaa pitää useampaa deittiä samanaikaisesti. Jousimies nauttii saamastaan huomiosta. Lapsellinen uskoton vaihe päättyy, kun jousimies täyttää 30 vuotta, ja on valmis asettumaan aloilleen jonkun kanssa. Siihen asti hän pitää hauskaa minkä ehtii.

(kuva: Fotolia)

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Onko paljoa eroa henkisessä ja fyysisessä pettämisessä? Lue lisää täältä. Kauris saattaa pettää sinua ja sanoa, ettei suutelu ja seksin harrastaminen merkinnyt mitään. Kauris tietenkin katuu pettämistä, mutta hän ei investoinut tunteitaan peliin, joten hän ei kuitenkaan omasta mielestään pettänyt. Kauriin ajatusmaailma ei muutu elämän aikana kovinkaan paljoa.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Jos joku pettää emotionaalisella tasolla, syyllinen on todennäköisimmin vesimies. Hän luo nopeasti yhteyksiä eri ihmisten kanssa ja flirttailee, mikä voi olla resepti kaaokseen. Vesimies ei pettäisi fyysisesti, mutta hän ei välttämättä tajua, että tunnetasolla pettäminen on yhtä kamala asia. Vesimies jatkaa päätöntä flirttailuaan lähemmäs kolmekymppisiään, minkä jälkeen hän saattaa vähän rauhoittua.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Ei ole tiettyä ikää, jolloin Kalat erityisesti pettäisi kumppaniaan. On olemassa tiettyjä suhteen vaiheita, jolloin näin voi käydä helpommin. Kun suhteen kuherrusvaihe on ohi, sivusuhteen mahdollisuus alkaa kaihertaa hänen mielessään. Pahempi tilanne on, jos suhde on jollain tasolla epätyydyttävä eikä vastaa kalojen ajatusta.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Kaksonen ei osaa sitoutua, rapu takertuu - horoskooppi kertoo, miksi parisuhteet kaatuvat

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat