Kuva: Instagram

Onko tällä naisella unelmatyö? Vahtii työkseen hääparien koiria

18.07.2017 20:45 - Katariina Auvinen - Luettu 203 kertaa

Nainen keksi nerokkaan idean, jolla perheen karvatassut saadaan myös osallistumaan juhlapäivään.

Kun Veronica Silva oli järjestämässä omia häitään viime vuonna, ei hän voinut kuvitellakaan päivää ilman omaa koiraansa. Hän havaitsi pian, että koiran tuominen osaksi päivää, olisikin yllättävän vaativa tehtävä. 

Silva halusi auttaa muita samassa tilanteessa olevia hääpareja ja keksikin erinomaisen liikeidean vuonna 2016. Hän julkisti yrityksensä omana hääpäivänään. Silva vahtii niiden hääparien koiria, jotka haluavat omien rakkaiden lemmikkiensä osallistuvan ainutlaatuiseen päivään. Koira kuljetetaan hääpaikalle, puunataan ja pestään sekä sille pidetään seuraa jopa yön ylitse. Näin ollen vieraiden tai omistajien ei tarvitse olla huolissaan lemmikistä. 

"Halusin omana hääpäivänäni koiramme oleman juhlapaikalla sekä esiintyvän kuvissa. Se olisi kuitenkin tarkoittanut koiran kuljettamista paikan päälle sekä huolehtimista, mutta en halunnut kenenkään vieraan joutuvan tekemään näitä asioita." 

Silva on jakanut yrityksensä Instagram-tilillään paljon huikeita kuvia, joissa rakastuneet hääparit ovat ottaneet oman koiransa mukaan kuviin. 

Lue myös: Mistä tiedät löytäneesi unelmatyösi? Kolme seikkaa paljastavat

Lähde: Huffington Post

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat