Kuva: Fotolia

Kaikki koiranomistajat voidaan jaotella neljään eri tyyppiin - Mikä sinä näistä olet?

10.07.2017 22:45 - Katariina Auvinen

Se, kuinka paljon hemmottelet koiraasi tai seikkailet karvaturrin kanssa, kertoo paljon millainen omistaja olet.

Suurimmalle osalle koirat ovat perheenjäseniä. Heidän syntymäpäiviään muistetaan tai vastaavasti koirien kanssa touhutaan paljon yhdessä. DoDo-sivuston mukaan kaikki koiranomistajat voidaan jaotella neljään eri omitajatyyppiin. 

1. Koira on sinulle kuin oma lapsi. 
Koira on sinulle enemmän kuin perheenjäsen. Kohtelet sitä samalla tavalla kuin kotonasi olevia lapsiasi, hemmottelet, puet ja huolehdit sen hyvinvoinnista. Tekisit mitä vain koiran vuoksi ja monesti luovutkin omista menoistasi koiran vuoksi. Ostat myös mielelläsi koiralle uusia leluja ja tarvikkeita, vaikka itselläsi on päällä kulahtaneet farkut. 

(kuva: Fotolia)

2. Seikkailua rakastava omistaja.
Haluat ehdottomasti kokea lemmikkisi kanssa niin paljon kuin mahdollista. Teette yhdessä pitkiä metsälenkkejä ja otat koirasi mukaan esimerkiksi pyörävaellukselle tai telttaretkelle. Koirasi on sinulle kuin ystävä, jonka kanssa on helppo jakaa niin hyvät kuin huonotkin päivät. 

(kuva: Fotolia)

3. Hemmotteleva omistaja. 
Rakastat hemmotella omaa koiraasi. Tiedät tasan tarkkaan kaikki trendit, jotka vallitsevat koiramaailmassa tähän aikaan. Edellisen vuoden suosikkiväri kaulapannoissa on jo niin vanhaa muotia, että sitä ei enää kehtaa käyttää. Haluat myös, että oma lemmikkisi saa makuelämyksiä. Ostat parasta koiranruokaa ja herkkuja. 

(kuva: Fotolia)

4. Koira säätää aikataulut.
Monesti olet varmasti kuullut, että koiralle pitäisi osoittaa oma paikkansa ja sinä olet johtaja. Teidän tapauksessa se ei ole kuitenkaan oikein onnistunut vaan huomaat heitteleväsi koiralle palloa yllättävän monta kertaa, koska et kehtaa ottaa lelua koiralta pois. Jos koira kerjää pöydän vieressä, tiputat sille helposti herkkua pöydältä. Koira myös säätää monet aikataulut, se ilmoittaa juuri silloin kun hän haluaa ulos ja minne hän haluaa kävellä. 

(kuva: Fotolia)

Lue myös: 6 hyvää syytä seurustella koiranomistajan kanssa

Lue myös: Kuvat, jotka saavat jokaisen koiranomistajan repeämään nauruun - katso vaikka!

Lähde: DoDo

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat