Kuva: Fotolia

Mies käännytettiin työpaikalta shortsien pitämisen takia - iski yllättävällä tavalla takaisin

23.06.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

20-vuotias toimistotyöntekijä päätti noudattaa naisten pukukoodia, koska shortseja ei saanut käyttää.

Iso-Britannia kylpee parhaillaan lämpöaallossa, mikä asettaa toimistotyöntekijöille omat haasteensa. Kaikissa työpaikoissa ei nimittäin katsota hyvällä shortsien käyttöä.

Tämän shortsikielteisyyden on saanut huomata esimerkiksi 20-vuotias brittiläinen Joey Barge. Mies latasi Twitter-tililleen kuvan omasta shortsilookistaan ja kysyi seuraajiltaan, uskovatko he tämän asun olevan sopivan työpaikalle, jos naisetkin saavat käyttää hameita ja mekkoja töissä.

Vähän tämän jälkeen mies päivitti tilanteen ja kertoi, että hänet oli käännytetty työpaikalta pois shortsien takia. Mies ei kuitenkaan päätynyt pukemaan pitkiä housuja shortsikiellon jälkeen, vaan päätyi noudattamaan naisten pukukoodia. Mies vaihtoi kotona vaatteet mekkoon ja latasi tästäkin lookista kuvia Twitteriin:

Barge uskoi, että hänet lähetetään mekon takia uudelleen kotiin vaihtamaan vaatteita.

- Työpaikalla sanottiin, että mekkoni oli hieman liian värikäs ja minulta kysyttiin, haluanko mennä vaihtamaan vaatteet, koska protestini takia shortsit olivat nyt sallittuja. Sanoin, että voin aivan hyvin jäädä, Barge kertoi haastattelussa Mashable-sivuston mukaan.

Yhden miehen shortsiprotestilla oli siis selkeä vaikutus.

Lue myös: Farkkumekko aiheuttaa hämmennystä netissä - maksaisitko sinä tästä yli 400 euroa?

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat