Suuren ruusutatuoinnin poisto meni karmealla tavalla pieleen - kuvat eivät herkille!

16.05.2017 10:15 - Senni Loikala

Yliopisto-opiskelija hakeutui tatuoinnin poistoon järkyttävin seurauksin.

Thaimaalainen yliopisto-opiskelija Pasuda Reaw tahtoi eroon rintakehäänsä ottamastaan suuresta ruusutatuoinnista. Reaw ei hakeutunut laserilla tapahtumaan tatuoinnin poistoon, vaan päätti kokeilla Yhdysvalloissa kehitettyä vaihtoehtoista metodia. Sen englanninkielinen nimi on rejuvi.

Kyseisessä metodissa tatuointia haalistetaan kemiallisesti. Ajan mittaan tatuoinnin kerrotaan katoavan jopa kokonaan. Operaatio suoritetaan samalla tavalla, kuin tatuoinnin kohdalle tehtäisiin uusi tatuointi, mutta musteen sijaan käytetään kemiallista ainetta.

Reaw päätti jakaa kuvia tatuointinsa poiston etenemisestä sosiaalisessa mediassa. Kun operaatiosta oli kulunut yhdeksän päivää, näytti tatuointi haalistuneen onnistuneesti. Katso kuva tästä vaiheesta alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Parin päivän sisällä edellisestä päivityksestä tapahtui kuitenkin järkyttävä käänne: Tatuointi näyttää Reawin seuraavaksi julkaisemassa kuvassa osittain ”tipahtaneen” iholta jättäen sen auki revityksi. Kuvan tästä näet alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Tällä hetkellä kohtaa, jossa Reawilla oli ruusutatuointi, peittää paksu ja punainen arpi. Opiskelija jakoi tästä kuvan Instagramiin toukokuussa. Näet sen alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Uutisoimme aiemmin, millaisia tatuointeja ihmiset poistattavat eniten. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat