Kuva: Youtube

Vanhempien julma pila meni liian pitkälle - lapset itkivät, video poistettiin YouTubesta

19.04.2017 17:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 2 300 kertaa

Poistetulla videolla vanhemmat huusivat ja kiroilivat lapsilleen kurkku suorana. Video sai aikaan negatiivisten kommenttien vyöryn.

DaddyOFive on suosittu YouTube-kanava, jossa Mike Martin -niminen yhdysvaltalainen perheenisä julkaisee videoita lapsilleen tekemistä piloista. Yksi kanavalla julkaistu video herätti kuitenkin valtavan määrän kritiikkiä, ja kyseisen videon pila leimattiin liian julmaksi.

Kyseisellä videolla Martin ja hänen vaimonsa päättivät säikäyttää poikansa näkymättömällä musteella tehdyllä pilalla. Pariskunta laittoi mustetta matolle ja syytti poikaa maton tahrimisesta. Kyseinen poika oli aiemmin todellisuudessa sotkenut maton vahingossa näkymättömällä musteella ja vanhempien piti maksaa maton pesusta.

Lad Bible -sivusto kertoo, että videolla perheenäiti huusi suoraa kurkkua pojalle maton sotkemisesta. Teksti oli varsin painokelvotonta.

- Raahaa nyt se v**un perseesi tänne! Mitä v**tua olet mennyt tekemään? äiti huusi videolla.

Isä saapui tilanteeseen ja kysyi puolestaan, ”mitä hittoa tuo on”. Poika puolustautui sanomalla, ettei ole tehnyt mitään eikä tiedä, mistä on kyse. Äiti ja isä jatkoivat huutoaan tästä huolimatta ja poika alkoi itkeä. Lad Biblen mukaan huutamista jatkui kokonaiset kolme minuuttia. Pilan kohteeksi joutui myös toinen parin pojista.

Sitten vanhemmat paljastivat, että kyseessä oli pelkkä pila ja alkoivat nauraa samalla, kun pojat nyyhkyttivät. Tämän jälkeen isä vielä pyysi pilan kohteeksi joutunutta poikaansa pyytämään ihmisiä seuraamaan isän YouTube-kanavaa.

Puolustelevat pilaansa toisella YouTube-videolla

Pilavideo keräsi runsaan määrän vihaisia kommentteja, joissa vanhempien käytös leimattiin liian julmaksi. Video on sittemmin poistettu YouTubesta. Perusteena on se, että videon katsottiin rikkovan videosivuston ”häirintää ja kiusaamista” koskevaa säännöstöä.

Martin on ladannut tämän jälkeen YouTube-kanavalleen uuden videon, jossa hän puolustelee aiempaa videotaan sanomalla, että kyseessä oli pelkkä pila. Perheen äiti kysyy videolla pilan kohteeksi joutuneilta lapsilta, olivatko he traumatisoituneet pilasta. Lapset vastasivat, että eivät. Video on saanut huomattavasti enemmän ala- kuin yläpeukutuksia. Voit katsoa yli 20-minuuttisen videon alta:

Martin on myös pyytänyt anteeksi videon aiheuttamaa mielipahaa Twitterissä.

”Olemme pitäneet perhepalaverin ja arvioineet monta kommenttia ja ihmisten huolia. Keskustelimme erilaisista vaihtoehdoista tulevia videoita varten ja siitä, miten voimme kehittyä. Pahoittelemme syvästi, että olemme aiheuttaneet huolta. Emme hyväksy minkäänlaista lasten pahoinpitelyä. Kuten monet ystävämme ja sukulaisemme voisivat kertoa, perheemme on rakastava ja olemme erittäin läheisiä ja nautimme kaikki YouTube-videoiden tekemisestä ja yhteisestä hauskanpidosta”, Martin kirjoittaa.

Lue myös: Mauttomin pila ikinä - tyttöystävä lavasti oman murhansa, kuvasi kaiken videolle

Lähde: Lad Bible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat