Mitä huumeet todella saavat aikaan? Nainen jakoi paljon puhuvan kuvasarjan itsestään

21.12.2016 19:00 - Reija Saarinen

Kuva kertoo karua kieltään huumeriippuvuudesta.

Facebookissa on julkaistu kuva, joka kertaa karun todellisuuden huumehuuruisesta elämästä. Kuvassa nähdään kolme eri otosta. Kahdessa niistä nähdään huumeiden maailmassa elävä nuori nainen, kolmannessa elämäniloinen ja kuivilla oleva kaunotar.

Kaikissa kuvissa on siis sama nainen. Kuvatekstin mukaan hän on ollut kuivilla nyt neljän vuoden ajan.

"Olen ollut nyt neljä vuotta käyttämättä heroiinia ja metamfetamiinia. Vasemmalla ylhäällä näette kuvan, jossa olen jo todellisessa koukussa. Käytin jo aineita suonensisäisesti ja tilanne paheni koko ajan. Vasemmassa alareunassa näette pidätyskuvan, joka on otettu 6. joulukuuta vuonna 2012. Kyseinen päivä oli myös sama, jona sattumalta antauduin Jumalalle. Hänen ansiostaan olen nykyään täysin kuivilla. Olen nykyään kauniin 18 kuukauden ikäisen lapsen äiti ja joka päivä kiitän luojaa siitä, että en ole enää siellä missä aikoinaan olin. "

Kuva on saanut muutamassa tunnissa yli 100 000 tykkäystä ja tuhansia kommentteja. Sen voit katsoa alta tai jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Olemme aiemmin kertoneet suomalaisen Anna-Marin huumeriippuvuudesta. Hänet pelasti huumediilerin tekemä tarjous. Aiheesta lisää voit lukea täältä.

Lue myös: Tältä näyttävät huumeiden kasvot - järkyttävä kuvagalleria ei sovi herkille

Kilpailut

Uusimmat