Maailman persoonallisin kissa? Kerää suosiota pitkillä vampyyri-hampaillaan

03.11.2016 16:15 - Senni Loikala

Monki-kissa putkahti amerikkalaisnaisen elämään kesken suurten elämänkriisien. Nyt persoonallisella kissalla on kymmeniä tuhansia seuraajia Instagramissa.

New Yorkissa asustaa omistajansa Nicole Rienzien ja Bean-kissakaverinsa kanssa Monki-niminen katti, josta on tullut ”sometähti” poikkeavan ulkonäkönsä ansiosta. Monki omaa tavallista pidemmät kulmahampaat, jotka ovat aina näkyvillä. Tämä saa hänet muistuttamaan niin sanotusti ”kissavampyyria.”

Monkilla ja Beanilla on Instagramissa lähemmäs 30 000 seuraajaa. On hyvin todennäköistä, että näin suurta seuraajamäärää käy kiittäminen Monkin pitkien kulmahampaiden. Päivitykset keräävät yleensä tuhansia tykkäyksiä.

Löytökissa paransi elämänlaatua

”Vampyyrikissa” päätyi aikoinaan Rienizen kotiin sattumalta.

- Äitini ja minä olimme ajamassa autolla kotiin. Hän (Monki) ilmestyi automme eteen ja me melkein osuimme siihen, Rienzie on kertonut ABC News -sivustolle.

Rienzie kertoo, että lemmikkieläin tuli hänen elämäänsä kesken suurten kriisien, mikä tuntui pelastukselta.

- Siihen aikaan myös minä kaipasin pelastusta. Olin menettänyt isäni aivosyövälle ja läheisen ystäväni lento-onnettomuudessa. Kärsin syvästi menetyksistä sekä lisäksi vielä kroonisesta kivusta, joka johtui auto-onnettomuudesta. Uskon, että korkeampi taho lähetti Monkin luokseni. Hän on kuin suojelusenkeli vampyyrikissan muodossa.

Katso alta Instagramissa julkaistuja kuvia "vampyyrikissa" Monkista.

Lue myös: Mitä kissan touhut oikeasti tarkoittavat - asiantuntija kertoo

Lue myös: Järkyttävä tutkimus julki: Liki jokainen kissa haluaisi tappaa omistajansa

Lue myös: Aggressiivinen vai ihmisrakas? Katso, mitä turkin väri kertoo kissastasi

Kilpailut

Uusimmat