Michael Monroelta uusi sinkku: Kitaralegenda Slash antoi positiivista palautetta

22.04.2013 14:15 -

Michael Monroen uusi single Ballad Of The Lower East Side julkaistiin perjantaina 19.4. Energisessä kappaleessa muistellaan New Yorkia omakohtaisten kokemuksien kautta.

Ballad Of The Lower East Side -sinkku julkaistiin perjantaina 19.4. Kappale on Michael Monroen syksyllä ilmestyvän albumin ensimmäinen single.

Michael Monroe kommentoi uutta muisteloiden täyteistä singleään seuraavasti:

- Ballad Of The Lower East Side kertoo New Yorkista ja erityisesti Lower East Sidesta - siitä, mitä se oli silloin, kun itse asuin siellä, miten ajat ovat muuttuneet ja mitä se on nykyään. New York on aina ollut minulle tärkeä kaupunki, koska asuin siellä 10 vuotta. Kaksi bändimme jäsentä asuu siellä edelleen. It's the City of all Cities.

Jopa Guns N' Roses -yhtyeen kitaristi Slash kehui uutta biisiä sekä koko yhtyettä omalla Twitter-sivullaan loistaviksi. Maailman parhaimpiin kitaristeihin lukeutuva mies on jo aiemmin myöntänyt olevansa Michael Monroen fani.

- Michael Monroe is one of THE great rock and roll front-men. He’s also a good man and a good friend, Slash (oik. Saul Hudson) ylistää.

Kappaleen musiikkivideo julkistettiin maanantaina 22. huhtikuuta. Videon on ohjannut Ville Juurikkala.

Michael Monroen uusi albumi Horns And Halos julkaistaan elokuussa. Albumi on äänitetty Tukholmassa Park Studioilla ja sen on tuottanut amerikkalainen Joe Barres. Edellinen levy, Sensory Overdrive, julkaistiin keväällä 2011.

Michael Monroe (oikealta nimeltään Matti Fagerholm) on tehnyt musiikkia lukuisissa eri yhtyeissä, joista ehkä muistetuin on Hanoi Rocks. Nykyinen viisihenkinen kokoonpano on ollut yhdessä vuodesta 2010. Michael Monroe -yhtye on keikkaillut Suomen ulkopuolella muun muassa Yhdysvalloissa, Japanissa ja ympäri Eurooppaa. Wall Street Journal -lehti tituleerasi Michael Monroen maailman ehkä arvostetuimmaksi vähemmän tunnetuksi rockmuusikoksi vuonna 2012. Viimeisin Michaelin aluevaltaus on paikka Voice of Finland -ohjelman yhtenä tähtivalmentajana.

Itse Michael vieraili yhtyeen basistin Sami Yaffan kanssa Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraina maanantai-aamuna 22.4.

Kilpailut

Uusimmat