Adam Lambert duettopuheista Robbie Williamsin kanssa: Olen hyvin imarreltu

09.12.2015 14:05 -

Take Thatista ja soolourastaan tunnettu, miljoonia levyjä myynyt Robbie Williams on kiinnostunut yhteistyöstä Adam Lambertin kanssa.

Robbie Williams on ilmoittanut kiinnostuksestaan tehdä duetto Lambertin kanssa. Yhdysvaltalaistähti ei ole torpannut ajatusta.

– Kuulin asiasta samaan aikaan muidenkin kanssa. Olen hyvin imarreltu. Hän on uskomattoman hyvä esiintyjä. En ole kuitenkaan koskaan tavannut häntä, Lambert kertoi brittiläisen Metro-lehden haastattelussa.

Toistaiseksi Lambert on tehnyt pitkäaikaista yhteistyötä brittisuuruus Queenin kanssa. Jenkkisolisti oli aiemmin huolissaan, että hänen velvollisuutensa Queenin riveissä sotkevat hänen soolouraansa.

– Alussa olin huolissani, mutta kaikki on mennyt hyvin. On hienoa kokea molemmat puolet. Projektit eroavat toisistaan hyvin paljon. Soolotuotantoni on hieman vakavampaa.

Lambert kertoo, että Bryan Mayn ja Roger Taylorin luottamuksen Queenin musiikin esittämisestä nostaneen hänen itsetuntoaan valtavasti.

Queen saapuu Adam Lambertin kanssa konsertoimaan Suomeen kesäkuussa. Sitä ennen Adam Lambert vetää soolokeikan Hartwall Areenalla huhtikuussa.

 

Kuvat: Shutterstock 

(Nova/Metro.co.uk) 

Kilpailut

Uusimmat