Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Maustekakkuruudut
Maustekakkuruudut:
Kuivat aineet:
4 dl Myllyn Paras erikoisvehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl jauhettua neilikkaa
1 tl jauhettua inkivääriä
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl ruokasoodaa
kosteat aineet:
2 kananmunaa
100 g voita sulatettuna
1 prk (200g) kermaviiliä
1 dl siirappia
kauratosca päälle:
75 g voita sulatettuna
1 dl fariinisokeria
2dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kosteat aineet keskenään omissa kulhoissaan. Yhdistä seokset ja levitä pellille leivinpaperin päälle tasaiseksi levyksi. Sekoita kauratoscan aineet keskenään ja ripottele se pohjan päälle. Paista levyä uunissa 15-20 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt levy annospaloiksi ja tarjoile.