Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Glögi-hedelmäkakku
Glögi-hedelmäkakku
200 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
4 dl Myllyn Paras erikoisvehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua kardemummaa
1,5 dl glögiä
1dl kuivattuja karpaloita
0,5 dl rusinoita
Rasvaa ja korppujauhoja vuoan voiteluun
Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Vaahdota voi ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen ja sekoita välissä.
Sekoita jauhot, mausteet ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Lisää joukkoon glögi ja sekoita tasaiseksi. Sekoita vielä karpalot ja rusinat taikinaan. Kaada taikina leivitettyyn vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 50 minuuttia.