Oulun Musiikkivideofestivaalien koko ohjelmisto julkaistu

03.08.2015 08:15 -

Oulun Musiikkivideofestivaalien näytös- ja oheisohjelmisto on nyt kokonaisuudessaan julkaistu. Kyseessä on 22. kerta, kun festivaali järjestetään.    

Elokuun viimeisellä viikolla vietettävän festivaalin ohjelmisto aikatauluineen on nyt kokonaisuudessaan julkaistu. Valkokankaalle heijastetaan pääsymaksuttomissa näytöksissä lähes 400 uutta kotimaista videota.

Liikkuvan kuvan lisäksi keskusteluja musiikkivideouran rakentamisesta

Punaisena lankana tämän vuoden keskustelutilaisuuksissa on musiikkivideouran rakentaminen. Elokuvateatteri Studiolla pidettävissä, pääsymaksuttomissa tilaisuuksissa kuullaan nuoria lupauksia, alan veteraaneja ja kansainvälisiä vieraita. Brittiläisen Radar-palvelun perustaja Caroline Bottomley kertoo työstään ja musiikkivideouran rakentamisesta, kun taas Hannu Aukian vetämässä mestariluokassa syvennytään Aukian monipuoliseen musiikkivideorepertuaariin. Lisäksi keskusteluissa pureudutaan musiikkivideoihin artistin promootiovälineenä ja kotimaisten naistekijöiden ajankohtaisiin teemoihin.

 

Festivaalin lipunmyynti alkaa 7. elokuuta Kulttuuritalo Valveen lippumyymälässä osoitteessa Hallituskatu 7. Kotimaisen kilpailun ja katselmuksen näytökset Kulttuuritalo Valveella ja Snooker Timessä ovat pääsymaksuttomia.

Lue lisää ja tarkasta koko tarjolla oleva ohjelmisto täältä: www.omvf.net

Kuva: Shutterstock 

Kilpailut

Uusimmat