Uusimmat
Suosituimmat

Olli Lindholm yllätti suosikkijuontajat soittamalla lähetykseen: "Ajattelin, jos alkaisin laulaa yötyökseni

16.05.2017 17:30 - Senja Rapila

Yö-yhtyeen keulahahmo muisteli lähetyksessä muun muassa sitä, millaista aika oli ennen yhtyeen kultavuosia. Näihin vuosiin kuului muun muassa paljon yötöitä.

Yö-yhtyeen keulahahmo Olli Lindholm yllätti Radio Novan Iltapäivän erikoislähetyksessä viime perjantaina, kun hän soitti omatoimisesti suoraan lähetykseen myöhään illalla, juontajien etsiessä lähetykseen yötyöläisiä. 

Radio Novan Iltapäivän juontajat Anssi Honkanen ja Niina Backman juonsivat poikkeuksellisesti lähetyksen vielä klo 22-02, kun Radio Nova vietti 20-vuotissyntymäpäiviään.

- Itseasiassa minulla on paljonkin yötyö-historiaa. -89-98 tein hirveän paljon yötyötä, kävin peruspesemässä konttoreita, olin siivouspalvelussa, tehdasrakennusten ylärakenteita kävin imuroimassa ja kaikkea tuollaista. Sitten vaihdoin sen taksihommiin, Lindholm kertoili ennen kuin juontajat tajusivat kuka linjoilla todellisuudessa on.

- Mutta sitten yksi sellainen porilainen heppu meni väsäämään sellaisen kappaleen kuin Rakkaus on lumivalkoinen, niin sitten ajattelin jos alkaisin laulaa yötyökseni, hän lopulta kertoi ja paljasti itsensä.

Yö-yhtyeen keulahahmo puhui lähetyksessä muun muassa velkahelvetistään ja siitä, kuinka ponnisti sieltä pois. Lisäksi hän muisteli lähetyksessä eri ammattejaan.

Millainen keikkakesä Yö-yhtyeellä on tulossa vuonna 2017? Kuinka Lindholm jaksaa keikkailla koko kesän? Entä millaisella taksilla Olli ajaisi, jos hän alkaisi jälleen ajamaan taksia? Voit kuunnella koko haastattelun yläpuolelta.

Tykkää Radio Novan Iltapäivän Facebook-sivusta täältä. Radio Novan Iltapäivä ma-to klo 14-18.

Entä muistatko vielä, miltä Olli Lindholm näytti vuonna 1986? Voit katsoa klassikkovideon toisesta artikkelistamme, täältä.

Lue myös: Olli Lindholm ei ymmärrä mainettaan: "Johtuuko se ulkomuodosta?"

Lue myös: Olli Lindholmista yhdessä yössä some-suosikki: "Idea lähti tyttäreltä"