Kuka ysäriartisti olet?

Testaa ja voita liput kesän parhaille festareille!!

Onko sinulla pitkä liehuva tukka ja hittibiisi nimeltä Angels Crying? Tunnetko oleva valtionpäämies ja ihan Coco Jambo? Oletko... Günther?

Testaa, kuka ysäriartisti olet ja voita liput juuri hänen keikalleen – kesän kuumimmat ja suurimmat ysärinimet nousevat lavalle elokuussa We love the 90’s -festivaaleilla! Mukana muun muassa Aqua, E-Type, La Cream, Mr President, Neon 2, Haddaway, Solid Base, Rednex, Fun Factory, Captain Jack, La Bouche, E-Rotic, Alexia…

We love the 90’s -festareilla lavalle nousee myös Retroperjantain Oku Luukkainen!

Tee testi ja jätä yhteystietosi – kaikkein testanneiden kesken arvomme kahden päivän lippupaketteja We love the 90’s festareille Helsingin Suvilahteen 25.-26.8.

What is love?

Loistava biisi! Vedän sen varmasti tänäkin kesänä.
I Could not decide between pleasure and pain
Nähdään kasarmilla.
Perjantait on rakkautta täynnä!

Keikkaraiderin sisältö?

Tomaattimehu
Viiksivahaa
Hernekeittoa
Verkkarit

Lempiurheilulaji?

pleikkarilla
kännykällä matopeliä
jalkapalloa

Mikä näistä ei ole 90-luvun suosittu tv-ohjelma?

Amerikkalainen jalkapallo
Rantalenttis
Marssiminen
PERJANTAI ON PARAS!!

Biisi joka tanssittaa parhaiten

Life
Ding, Dong, Song
Captain Jack
DJ Oku Luukkainen feat Solid Base & Mighty 44 – Coming Alive Tonight
Valmista

Olet Haddaway

Baby don't hurt me. Olet ystäväpiirissäsi se tyyppi joka ajautuu pohtimaan elämän isoja kysymyksiä, kuten mitä se rakkaus on. Sinun levyjäsi on myyty myös maailmalla lähes 30 miljoonaa kappaletta. Se on paljon. Hyvä sinä!

Olet Günther

Oh, you touch my tralala. Tämän sinä jo tiesitkin mutta sinä olet Gunther! Naiset ja miehet lakoavat edessäsi.  Sinun juttusi on nahkahousut ja himoviikset.

Olet Captain Jack

Forward march! Olet tyyppiä joka menee marssien joka paikkaan, jopa maitokauppaan. Ja minne ikinä menetkin pidät punaisen koppalakkisi päässä, olethan kapteeni!

Olet Oku Luukkainen

Perjantai. Se on sinun päiväsi! Olet tyyppiä joka myös tykkää ajoittain ”vetää yli”. Mutta noin yleisesti, olet ihan paras. Komea, fiksu ja vielä hauskakin. Onneksi olkoon! Sinä olet Oku Luukkainen.

Jaa tuloksesi Facebookissa

Kilpailun säännöt: 1.-31.7.2017. Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme kahden päivän lippupaketteja We love the 90’s festareille Helsingin Suvilahteen 25.-26.8. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.