Suomen lomapääkaupunki Naantali on täynnä yllätyksiä!

Amerikkalaiset joutuvat kiertämään matkailukisassaan ympäri maailman nähdäkseen huikeita kohteita ja saadakseen toimintaa. Mutta meillä suomalaisillapa on Naantali!

Naantali Race järjestetään 14.-16.6. välisenä aikana. Valitut parit viettävät tuon ajan Naantalissa ja suorittavat erilaisia tehtäviä – osaan vaaditaan älyä, osaan nopeutta. Kilpajuoksu päättyy hauskaan illanviettoon tunnelmallisissa oloissa.

Seuraa Naantali Race -tapahtumaan Radio Novan taajuudella ja somessa tai tule paikan päälle kannustamaan suosikkiparisi voittoon!

Arvaa missä? Naantalissa!

Radio Novan taajuudella on käynnissä Naantali-aiheinen visailu! Kuulet taajuudella vinkkejä ja sinun pitäisi niiden perusteella arvata, mistä Naantalin nähtävyydestä tai kohteesta on kyse. Kun tiedät, soita studioon! Palkintona kesäisiä päiviä aurinkoisessa Naantalissa!

VALLOITTAVA NAANTALI KUTSUU VIIHTYMÄÄN

Tervetuloa Naantaliin. Visit Naantali antaa sinulle hyviä vinkkejä lomallesi.

Naantalista löydät viihdyttäviä rientoja kulttuurinnälkäisille, houkuttelevia tapahtumia, tunnelmaa ja historiaa, opastettuja kierroksia kiehtoviiin kohteisiin, hyvää ruokaa, putiikkeja ja palvelua sekä tietysti saariston.

Tutustu Naantaliin