Voita urheilun tähtihetket kotiisi!

Nauti Viasatin urheiluantimista isolla porukalla!

Jaa kilpailu Facebookissa

Verhot kiinni, kaljat kylmään ja telkkari auki. Näin valmistautui suomalainen perheenisä jalkapalloiltaan 90-luvulla. Nykyään haetaan suora yhteys pelipaikalle! Kokataan otteluevääksi alueen ruokia, tiedetään kohdemaista muutakin kuin menestys edellisissä kymmenissä arvokisoissa ja katsotaan matsia isolla porukalla.

Oletko sinä tämän vuosituhannen jalkapallofani? Testaa ja voit voittaa Viaplay katseluoikeutta kahdeksi kuukaudeksi käyttöösi. Kaikilla voittajilla on mahdollisuus pokata myös ystävälleen Viaplay katseluoikeutta!

#suorayhteys

1. Minkä maan suosituin sukunimi on Silva?

2. Mikä maa on kuuluisa Malbec viineistään?

3. Mikä italialainen jalkapalloseura tunnetaan nimellä Vanha Rouva?

Täytä vielä yhteystietosi

Enemmän huippufutista kuin koskaan aiemmin

Enemmän huippufutista kuin koskaan aiemmin. UEFA Champions League, Valioliiga, Englannin Liigacup, FA Cup, La Liga, Serie A, Ligue 1, ja paljon muuta! Lue lisää

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 07.08. - 31.08.2017. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 8 kpl Viaplayn 2 kk katseluoikeuksia (arvo 69,89 €). Lisäksi jokaisella voittajalla on mahdollisuus voittaa myös yhdelle ystävälleen Viaplayn 1 kk katseluoikeus (arvo 34,99 €) vastaamalla taajuudella bonuskysymykseen oikein. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.