Voita pakoseikkailu neljälle!

Kuuntele mysteerit ja kerro murhaaja heti kun tiedät oikean ratkaisun.

Se voi olla heistä kuka tahansa... Se voi odottaa jo seuraavan kulman takana… Yksikään ei ole turvassa, kunnes murhaaja on löytynyt...

Radio Novan Päivässä ratkotaan Sari Seppälän johdolla murhamysteereitä maanantaista torstaihin. Kuuntele mysteerit ja kerro murhaaja heti kun tiedät oikean ratkaisun. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan pakoseikkailu neljälle sekä Viaplayn katseluoikeuksia. Mysteerit by CrimeTime-kirjailijat Tapani Bagge & JP Koskinen.

Jaa kilpailu Facebookissa

1. Kuuntele murhamysteeri

2. Kuka on murhaaja?

3. Täytä yhteystietosi

Edelliset murhamysteerit

Viaplayn alkuperäissarja Rig45 saa ensi-iltansa 8. kesäkuuta

Viaplayn alkuperäissarja Rig 45, jonka kansainväliseen näyttelijäjoukkoon lukeutuu myös Ona Kamu, saa ensi-iltansa Viaplayssa 8. kesäkuuta. Kyseessä on murhamysteeri, jonka tapahtumat sijoittuvat öljynporauslautalle myrskyiselle Pohjanmerelle. Onan lisäksi murhamysteerissä nähdään muun muassa tunnettu brittinäyttelijä Gary Lewis sekä kovassa nosteessa oleva norjalaisnäyttelijä Jakob Oftebro. Sarjan tapahtumat käynnistyvät, kun öljy-yhtiö lähettää asiantuntijansa tutkimaan öljynporauslautalla tapahtunutta onnettomuutta.

Sukella sarjan pariin tästä

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 04.06.2018 - 21.06.2018. Kampanjan aikana ratkotaan yhteensä kolme murhamysteeriä. Pääpalkintona arvotaan joka viikko oikein vastanneiden kesken pakoseikkailu neljälle + 2 kk Viaplay-katseluoikeus yhdelle (oikeuttaa elokuvien ja sarjojen katseluun). Palkinnon arvo n. 120 €. Lisäksi kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan yhteensä 6 kpl Viaplay 2 kk katseluoikeuksia (oikeuttaa elokuvien ja sarjojen katseluun). Palkinnon arvo 20 €. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.