Valio Oltermanni® keventää automatkojen tunnelmaa.

Tällä kertaa päästetään ääneen ajomatkan keventämisen parhaat asiantuntijat. Hauskimmat vitsit ja tarinat tulevat lapsenmielisiltä ja keventävät tunnelmaa – vauvasta vaariin. Aivan kuten uusi Kevyempi Valio Oltermanni® Cheddar ValSa® -juusto.

Hymy huulilla ja posket nauramisesta hellinä onkin mukava saapua mihin tahansa kohteeseen hyvillä mielin ajomatkan jälkeen. Pyydämmekin nyt takapenkkiläisiä kertomaan parhaan vitsinsä ja jakamaan sen meille. Lähetä meille siis hauskin tarinasi ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa Acon Air trampoliinin tulevan kevään ja kesän riemunkiljahduksiin!

Mikä on sinun hauskin sattumus, tarina, tapahtuma, lasten letkautus tai vitsi?

Seuraava
Jotain pientä evääksi tai välipalaksi

Valio Oltermanni®
– Suomen rakastetuin juusto

Valio Oltermanni® on suomalaisten suosikki juusto jo vuodesta 1980. Oikea Valio Oltermanni® on lempeä ja laadukas kermajuusto, joka on valmistettu puhtaasta suomalaisesta maidosta ilman lisäaineita.

Lue lisää

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika on 15.2.-14.3.2021. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yli 700€ arvoinen Aconin trampoliinin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.